32 évesen megtudnátok, hogy apukátok, nem a biológiai apukátok, de ő ezt nem tudja, megmondanátok neki, vagy próbálnátok a sírba vinni magatokkal ezt a titkot?
szüleim már 4éves koromban elváltak, engem anyukám nevelt, apukám kamionozott egész életében, és fizette a gyerektartást 18 eves koromig, anyukám jóformán csak abból élt abban az időben...
Csináltattam egy dns alapú tesztet ami meghatározza honnan származom a világból, és hát 40%ban germán, miközben anyukám erdélyi, apukamék pedig 500éve apáról fiúra öröklik ugyan azt a földet fejér megyében.
Anyám mikor feltettem neki ezt a kérdést, sírva elmesélte, hogy 33évvel ezelőtt balatonon dolgozott és ott előfordult, hogy német turistákkal csalta apámat...
Ezekután csináltattam apasági vizsgálatot is, és mostmár biztos, hogy apukám nem az apukám... most 50 éves... 32 éve abban a tudatban él, hogy van egy fia... elmondanátok, vagy nem?
ne!!!
szembe tudnál nézni azzal, ha ennek akármilyen/bármilyen következménye lenne?
Ez vagy hatalmas kamu, vagy hülye a kérdező.
Esetleg mindkettő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!