Hogyan tudnám megoldani ezt (többi lenn)?
Meglep, hogy rögtön feljelentenéd a szüleidet. Értem az okát, hogy miért, csak azt nem értem, hogy mégis hogy gondoltad. Feljelented ls utána? Neked továbbra a szüleiddel kell élned, ők továbbra is ordíbálni fognak, csak ezentúl már te leszel a céltábla.
Sokat nem tudsz tenni. Spórolsz pénzt, hogy 18 évesen eltudj menni, legyen addigra pénzed. Vagy imádkozz, hogy a szomszédba költözzön olyan család akik nem tolerálják az éjszakai ordibálást, és átmegy az apuka aki falhoz keni anyudat vagy apudat mert többszöri kérésre sem maradnak csendben.
Sajnos már nem élnek nagyszülők, még a covid előtt meghaltak :(
Nyilván próbáltam szép szóval és üvöltve is, ilyenkor én vagyok a rossz ha üvöltök, persze, ha lágyan suttognék azt nem hallják a hangzavarban.
A feljelentést csendháborításként értettem, esetleg névtelenül, rejtett számról, habár nem tudom hogy megy ez. Igen, egy épeszű szomszédért én is imádkozom, aki nem tűri el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!