Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mások szülei is ennyire...

Mások szülei is ennyire negatívok?

Figyelt kérdés

Nem Magyarországon élünk, aztán itt bárki regisztrálhat már oltásra. Én is regisztráltam és direkt AstraZenecára, mert úgy voltam vele, hogy ott van a legjobb esélyem kapni.

Kaptam is időpontot, erre édesanyám ahelyett, hogy valami bátorítót mondott volna elkezdi, hogy reméli, hogy nem lesz semmi bajom tőle. Aztán nem szemétkedésből mondta de olyan gáz már, hogy ahelyett hogy örülne, hogy én is megkapom az oltást viszonylag időben inkább ilyeneket mond.

Nem igazán parázok az oltás miatt de azért ez nem túl bátorító üzenet volt.

2021. márc. 22. 23:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
64%
Mivel bátorítson, amikor az AstraZenecával való vakcinázást egyre több országban állítják le a mellékhatásai miatt?
2021. márc. 22. 23:25
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Nem értem hogy abban hogy reméli hogy nem lesz bajod tőle mi volt a negatív. Ha azt mondta volna hogy reméli hogy beledöglessz az lett volna negatív. Teljesen érthető a reakciója mert néhányan meghaltak mostanában miután megkapták ezt az oltást. Tudom hogy kimutatták hogy nem az oltás miatt volt de azért akkor is betiltották néhány helyen szóval érthető ha ezek után valaki nem bízik annyira az Astrazenecában. Kérdező én nem tulajdonítanék túl nagy jelentőséget ennek a mondatnak, valószínűleg másnapra el is felejteném.
2021. márc. 22. 23:27
 3/13 anonim ***** válasza:
29%
Megint egy burkolt oltásellenes kérdés...
2021. márc. 23. 00:17
 4/13 anonim válasza:
78%
Már a kérdésből leszűrtem, hogy szlovákiai vagy :) nem negatív anyukád, csak félt, ami érthető.
2021. márc. 23. 02:45
 5/13 anonim ***** válasza:
37%
....mert például ha van egy rejtett betegséged az oltásba bele is halhatsz....mi csak veszettség elleni oltást kaptunk,mert a barátommal veszett állattal találkoztunk...nálam semmi nem volt,de ő a 3. oltás után napra lebénult és nem tudott felállni se.
2021. márc. 23. 06:33
 6/13 anonim ***** válasza:
36%
1 napra
2021. márc. 23. 06:33
 7/13 anonim ***** válasza:
74%

Azon mi nem bátorító, hogy nem akarja, hogy bajod legyen? Sokan ettől fosnak, hánynak, szédülnek, lázasok.

Mondjuk ja, milyen szívtelen anyád van, hogy nem akarja, hogy beteg legyél... 🤦🤦

2021. márc. 23. 06:43
 8/13 anonim ***** válasza:
31%

Nekem az orvos ismerősöm beadatta magának az influenza elleni oltást,kb 12 évvel ezelőtt,mert akkor meg ez az oltás volt a "Sláger",olyan beteg lett utána 1 hónapig,hogy azt hitte nem éli túl,mesélte a mai eszével többet nem.

Ez nem azt jelenti,hogy teljesen oltás ellenes vagyok,de ez nem olyan oltás...ebből órási bevétele van vakcina gyártó cégnek,erre ment a játék és a hülyítés.

2021. márc. 23. 06:51
 9/13 anonim ***** válasza:
91%

Tudod mikor lenne negatív anyád? Ha azt mondaná hogy te soha nem viszed semmire, nem lesz belőled ember stb

Ő egy normális anya aki félt, mert ha belázasodsz gondolom ő fog ápolni. Ennyi

2021. márc. 23. 07:26
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy alapból, más dolgokban (is) pesszimista, de pont ebben a mondatában nem volt semmi de semmi negatív, inkább aggódásnak tűnik.
2021. márc. 23. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!