Mit árul el az anyáról, ha azt mondja a saját 12 éves gyerekének, hogy a ,,k.rva anyád"?
Nekem is mondta egyszer gyerekkoromban, amikor rossz voltam, ő pedig ideges. Röhögtem, hogy a k.rva anyám az ő maga. :)
Egyébként teljesen normális, értelmiségi anyám van, tehát jó családokban is megesik.
Hát pedig az én anyámnak 2 diplomája és 1 nyelvvizsgája, apámnak pedig 1 diplomája és 3 nyelvvizsgája van, értelmiségi család vagyunk. Ennek ellenére gyerekkoromban is úgy röpködtek a hasonló szitkozódások, mint áldás a karácsonyi misén. :D
A káromkodás és agresszió nem végzettség kérdése.
Barátnőm anyukája ezt szeretetből mondogatta mindig a lányának. De komolyan, ha értitek ezt. 🤭
Tehát a hangsúly sem mindegy.
Hát, nekem erről az jut eszembe, amikor a 3 éves lányom neki állt hisztizni az élelmiszerbolt előtt. Ordított torka szakadtából, hatalmas krokodil könnyeket hullatott. Mindenki minket nézett, ugyanis a gyerek azt ordította, éhes, en meg a xaranya nem mentem be vele a boltba. Egy nő adni akart neki egy kiflit, vagy venni neki, már nem emlékszem pontosan, a gyerek már nagykorú, de azt tudom, hogy őnagysága ráordított a nőre: nekem Kindertojás kell....
Úgyhogy kedves minden lében kanál kérdező, amíg a teljes helyzetet nem ismered, nem kellene ítélkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!