Szülők, mit szólnátok, ha a 17-18 éves fiatok 25+os nőket fűzne a neten?
Figyelt kérdés
Egészen pontosan instán és tinderen, kimondottan idősebbeket. A fiú egyébként többnek néz ki, ezért ezek a nők el is kezdenek vele ismerkedni.2021. márc. 21. 14:36
1/35 anonim válasza:
Majd pofára esik, talán egy menetre jó lesz
3/35 anonim válasza:
Majd kinovi.
Normalis no nem all le kisfiukkal, szoval hosszutavu dolog nem lesz belole, az fix. Alapvetoen a korkulonbseg nem lenne baj, ha a srac is legalabb 23-25 lenne, de ilyen korban ez meg sok.
6/35 anonim válasza:
Öreg tepsiben sül meg igazán jól a kolbász... :)
21-2 éves koromban volt egy időszakom, amikor 40+-osokra "mentem rá". Sikerrel. Isteni volt. :)
f/51
7/35 anonim válasza:
Én is fűztem 17-18 évesen 30-40 éveseket is, de akkor még nem jött azokkal össze semmi :D csak néhány évvel később :D addig meg a korosztályommal
8/35 anonim válasza:
Hahó! Itt senki sem volt szerelmes a tanárnőjébe?
10/35 anonim válasza:
#8: Az más, hogy plátói szerelem és mentori szerelem kialakult és belenyúltam a nadrágomba miatta, de itt konkrétan fűzi az illetőt.
Amúgy egyetemen nekem is volt tanítványom, aki letolta a bugyiját a jobb jegyért. (más kérdés, hogy nem vettem igénybe a szolgáltatásait)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!