Más is elgondolkozott már azon, mennyivel könnyebb lenne az élet szülők nélkül?
Az egész életem abból állt, hogy nekik kellett megfelelnem, hozzájuk kellett alkalmazkodnom, titkolóznom, idegeskednem. 23 éves vagyok, és úgy érzem amíg élnek, sosem leszek szabad. Tavaly nyáron elakartam kezdeni edzeni, de arról is lebeszéltek hogy hát nekem nincs kitartásom, gyenge vagyok, csak pénzkidobás lenne.
Persze ők ezt kedvességnek hívják, ha ennyi idősen is rám akaszkodnak, tipikus mérgező szülők, akik szeretnek mindenbe beleszólni. Ők neveltek ilyen önállótlan, beszari kis nyomivá, aki nem tud kiállni magáért, nem tud sok mindent elintézni. Munkát keresek már több hónapja, de mindenhol elutasítanak, mert nincs tapasztalatom, vagy nem vagyok elég meggyőző határozott, ami persze sajnos igaz is..
Ehhez jön még, hogy meleg vagyok, és full konzervatív, homofób családom van, akik lehet hogy sejtik, de inkább lennék öngyilkos, mint hogy lemondjam nekik.
Ha elköltözök, akkor is majd jönnek látogatóba tuti, meg hívogatnak, érzelmileg zsarolnak. Meg majd hogy mikor lesz már esküvő, meg hát az a munka nem való neked, bla bla.
Szabad akarok lenni, a saját magam ura, azt csinálni, amit szeretnék. Legszívesebben elköltöznék valami messzi országba, pl Ausztráliába, nevet változtatnék, megszakítanám velük a kapcsolatot és teljesen új életet kezdenék, de nincs hozzá sem bátorságom sem kitartásom. Meg erről is tuti le akarnának beszélni. Reménytelen a helyzetem...
Egyutterzek veled kerdezo. En is ugyanezt erzem. Pedig mar levaltam, elkoltoztem messzire, de a mergezest meg mindig csinaljak.
Nagyon jo, hogy belatod, hogy ok mergezoek es egyaltala nem tisztelik a celjaid, a boldogulasod es visszahuznak. Tehat mar tudod, hogy ez igy k*rv*ra nincs rendben. Kezedben a kulcs...
Interjukon hajra, adj bele mindent, vegyel elo, muszaj hatarozottnak lenned, es tudatosan keszulnod. Alap, hogy felkeszulsz az adott ceg cegtortenetebol, es a poziciorol is mindent elolvasol. Van rengeteg anyag a neten, ami segithet. Pl hogyan viselkedjunk egy interjun, miket szabad nekunk kerdezni, es tolunk miket kerdezhetnek, mik a jo valaszok, hogyan kell feloltozni, milyen mimika-gesztusaink lehetnek. Szoval tedd oda magad, NINCS mit vesztened.
Edzes. Allj neki, nagyon-nagyon jot fog tenni. Ha elhagyod a sz*rkajakat az meg foleg. Huzz fel egy edzocipot es irany a park, vagy ha van bringad, akkor ulj fel es tekerj le mindennap 10 kilometert. Otthon a 4 fal kozott tudsz fekvotamaszozni, vagy youtube-on videokra gyakorlatokat csinalni. Meg sulyzora sem kell koltened. Vannak tobb napot challenge videok is, napi fel-egy ora mozgas hihetetlen valtozast tud eredmenyezni 2-3 het utan is.
Tudatositsd magadban, hogy lesz allasod. Sot, gondolj arra, hogy van allasod es elkoltozol. Megcsinalod, kepes vagy ra. A tobbi meg jon magarol. Ha beszippant a napi robot, akkor eleinte nem is fog eszedbe jutni, hogy milyen sz*r helyrol jottel. Amint anyagilag is jobb helyzetben leszel, mar lesz idod magadra es szepen felepited magad, ne aggodj :)
Nem kell ehhez külföldre költözni meg nevet változtatni.
Elmondani meg pláne nem kell nekik.
Egyik éjjel összepakolsz és lelépsz egy távolabbi városba. Nem kerestethetnek meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!