Erre mit kéne reagáljak?
Én 26 vagyok, de én sem tudtam. Bár van magyar neve, úgy egyértelmű lett volna.
Amúgy lenne egy kérdésem, ha nincs saját szobád, mégis hol tudod használni?
Ez a nő (anyád) egy bolond, prűd p.icsa. Szégyellje magát, mert a 17 éves fia érettebben kezeli a pszichoszexuális érését és az igényeit, mint ő felnőtt (!? max jogilag) létére.
Anyukádnak pszichológusra van szüksége, hogy helyén kezelhesse a nemiség szerepét. És szálljon le rólad. Ki ne dobd a fleshlightodat és a prostikat is kerüld messzire.
Ha lenne olyan rokonom, aki befogadna, inkább diákmelóznék a kajáért - szállásért cserébe, csak ne kelljen otthon laknom tovább. (a kolik ugye nem működnek most)
Te is találj valamit....
Az ilyen emberrel beszélni nem lehet. Nem lehet feloldani ezt a konfliktust békésen.
Ez tényleg beteg. Eszembe nem jutna kutakodni a fiam cuccai közt!
Szerencsére nekem szabados a szexuális kultúrám, uh nem fog ilyen megaláztatásban részesülni.
Sajnálom, hogy ilyen az anyád és tényleg most jól dugd el a cuccot, mert biztosan kidobja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!