Hogyan változtathatnám meg az életem?
Figyelt kérdés
Valamennyi eltéréssel ugyanolyan életet élek mint a szüleim amikor kicsi voltam. Szegénységben, nincstelenségben éltünk és a legtöbbször egy kiló kenyérre sem futotta. Ehhez hozzásegített,hogy apám alkoholista volt és nagyon durván bántott minket. Most hogy felnőttem ők már sehol, de nekem ugyanúgy súlyos anyagi gondjaim vannak. Nincs semmi megtakarításom és most is kb 500 forint van a zsebemben. Én nem iszom és nem dohányzom. Azt veszem ami szükséges itthonra. De mégsincs semmi pénzem. Nem tudok senkitől kérni sem. Magamra vagyok utalva. Mint írtam az elején gyerekkoromban is ez volt mindig a helyzet. Nem tudom hogyan változtassak a dolgokon. Nem tudom mit kéne másképp csinálnom. Nem veszek luxus cikkeket, semmi flancolás nincs az életemben. Mégsincs pénzem. Más meg úgy be tudja osztani a legkevesebbet is hogy az művészet kategória. El vagyok keseredve. Hogyan és mit kellene másképp csinálnom hogy ne éljem a szüleim és a gyerekkori nyomorom folytatását? Akkoriban megértem hogy szegények voltunk mert tényleg sokat elvett tőlünk apám az italra, illetve mindketten cigiztek. De én semmi ilyesmivel nem élek. Mégsincs egyáltalán több. Annó mikor már nem bírtuk tovább akkor vagy rokonoktól kértünk kölcsön vagy a kisboltban hitelbe hordtuk a kaját. Sokszor küldtek el engem is 10 évesen kölcsön kérni. Sokszor rá vagyok szorulva manapság is hogy fizetési előleget kérjek. Tényleg őszintén szeretnék kiszakadni ebből és nem gazdag akarok lenni csak hogy 10-től 10-ig ki tudjak tartani mint mások. Hogy hozzam rendbe ezt?2021. márc. 18. 21:27
31/39 A kérdező kommentje:
Bőven 100 fölött
2021. márc. 19. 12:04
32/39 anonim válasza:
Azt lehet tudni, hogy jelenleg mit dolgozol és milyen végzettséged van?
33/39 A kérdező kommentje:
Élelmiszer boltban dolgozom, van hegesztő szakmám amihez nem igazán értek mégsem és van egy személy és vagyonőri okj-m
2021. márc. 19. 14:31
34/39 anonim válasza:
Szerintem a heggesztős dolgot kéne kicsit erőltetni, ha szereted csinálni. Azzal Mo-n is elég jól lehet keresni.
35/39 anonim válasza:
Hegesztővel jól lehet keresni.Azt kéne valahogy gyakorolnod.
36/39 anonim válasza:
Brobálj jelentkezni a Mercedes gyárba
37/39 A kérdező kommentje:
Most úgy néz ki megoldódott a dolog. Ebben a hónapban már jóval többet fogunk keresni a cégnél azt mondták az előbb egy gyűlés keretében. Ez most egy egyszeri alkalom volt hogy így alakult a fizetésünk. Kicsit megnyugodtunk. Főleg én nyugodtam meg. Illetve egyik barátommal beszélgettem hogy hogy jártam és azt mondta hogy holnap jön majd le a szüleihez és szeretne segíteni nekem, és ad kölcsön annyit amiből ki tudom fizetni az elmaradott számlákat és meg tudok élni 10-ig. Ő az egyetlen barátom aki úgy segít hogy nem is kértem. Kicsit megalázó érzés hogy ilyen helyzetbe kerültem de próbálom azzal nyugtatni magam hogy bármikor bárkivel megeshet ez
2021. márc. 19. 16:09
38/39 anonim válasza:
Ne aggódj ilyeneken.
A covid miatt örül az ember, hogy van még munkája, még ha kevés is a fizu.
Légy pozitív, és remélem sikerülni fog.
39/39 A kérdező kommentje:
38#. Az a baj hogy ezeken a dolgokon csak aggódni lehet. Az ember megélhetése komoly aggodalom volt mindig is és főleg most. Sajnos ez egy nagyon fájdalmas és necces terület
2021. márc. 19. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!