A gondolataimban tökélétesebbnek gondolom magam mint amilyen vagyok és azon gondolkodok, hogy úgy mennyivel jobb és egyszerűbb lenne az életem. Mivel változtathatnék a gondolataimon?
Figyelt kérdés
Mit tegyek, hogy ne arra gondoljak, hogy milyen lenne ha... hanem helyette azt díjazzam amim most van? Főleg szakértői kifejtett vélemény érdekelne. Azt tudom, hogy az állomvilágban élés és a boldogság irigylése nem jó és nem visz előre, csak azt nem tudom, hogy hogy tenne ennél boldogabbá az amim most van és az aki vagyok.2016. szept. 13. 16:32
1/1 anonim válasza:
Szerintem tul sokat agyalsz ezen, tul sokaig cicomazod a gondolataidat es lemaradsz a boldogsagrol :D lazits
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!