Valamennyi eltéréssel ugyanolyan életet élek mint a szüleim amikor kicsi voltam. Szegénységben, nincstelenségben éltünk és a legtöbbször egy kiló kenyérre sem futotta. Ehhez hozzásegített,hogy apám alkoholista volt és nagyon durván bántott minket. Most hogy felnőttem ők már sehol, de nekem ugyanúgy súlyos anyagi gondjaim vannak. Nincs semmi megtakarításom és most is kb 500 forint van a zsebemben. Én nem iszom és nem dohányzom. Azt veszem ami szükséges itthonra. De mégsincs semmi pénzem. Nem tudok senkitől kérni sem. Magamra vagyok utalva. Mint írtam az elején gyerekkoromban is ez volt mindig a helyzet. Nem tudom hogyan változtassak a dolgokon. Nem tudom mit kéne másképp csinálnom. Nem veszek luxus cikkeket, semmi flancolás nincs az életemben. Mégsincs pénzem. Más meg úgy be tudja osztani a legkevesebbet is hogy az művészet kategória. El vagyok keseredve. Hogyan és mit kellene másképp csinálnom hogy ne éljem a szüleim és a gyerekkori nyomorom folytatását? Akkoriban megértem hogy szegények voltunk mert tényleg sokat elvett tőlünk apám az italra, illetve mindketten cigiztek. De én semmi ilyesmivel nem élek. Mégsincs egyáltalán több. Annó mikor már nem bírtuk tovább akkor vagy rokonoktól kértünk kölcsön vagy a kisboltban hitelbe hordtuk a kaját. Sokszor küldtek el engem is 10 évesen kölcsön kérni. Sokszor rá vagyok szorulva manapság is hogy fizetési előleget kérjek. Tényleg őszintén szeretnék kiszakadni ebből és nem gazdag akarok lenni csak hogy 10-től 10-ig ki tudjak tartani mint mások. Hogy hozzam rendbe ezt?
szuper olcsó ételeket készíts mint pl a tészták: káposztás tészta, paradicsomszószos tészta, krumplis tészta... egyél mindenhez kenyeret, mert laktat, eltelít. Legalább a hasad ne legyen üres.
Ha van rá lehetőséged mond fel az albérletet és költözz vissza szüleidhez vagy más családtaghoz átmenetileg közben keress jobban fizetős, vagy szállást ajánló munkahelyet. Ebben a hónapban már nyilván kénytelen leszel kölcsön kérni valakitől. De az világosan látszik, hogy a jelenlegi életed, a jelenlegi fizetésed nem tudja állni. Vagyis legalább az egyiken változtatnod kell, de inkább mindkettőn.
2021. márc. 18. 22:45
22/39 A kérdező kommentje:
15#. Köszönöm. Nagyon rendes vagy!
2021. márc. 18. 22:52
23/39 A kérdező kommentje:
22#. Igen mindenféle olcsó ételt kell majd becéloznom. Mint írtam szüleim már sehol. Apám meghalt anyámmal megromlott a viszonyunk az új párja miatt. Rokonaim semmilyen kapcsolatban nem állunk. Max az előleg marad és a kevéske fizetésem még tovább rövidül 10-ig.
2021. márc. 18. 22:55
24/39 anonim válasza:
Egyedül laksz? Nem tudsz társulni? Vagy olyan meló kéne ahol van szállás.
2021. márc. 18. 23:19
25/39 anonim válasza:
Utálom amikor egy rendes emberrel ez van, márpedig amit irtál abból látszik hogy az lehetsz.De a legjobb tényleg egy olyan meló lenne ahol van szállás.
2021. márc. 18. 23:32
26/39 A kérdező kommentje:
25#. Igen egyedül. Minden gondommal egyedül vagyok.
26#. Köszönöm szépen. Igen ez is egy jó ötlet de a kutyámat nem vagyok képes magam mögött hagyni. Nekem csak ő van. Végképp teljesen magányos lennék.
2021. márc. 18. 23:36
27/39 anonim válasza:
Ne egy teljes albit, csak egy szobát bérelj, egy közös albiban. Abból is van kutyabarát hely. Már 50-60 ért is lehet kapni.
2021. márc. 18. 23:43
28/39 anonim válasza:
Hát tényleg írány külföld,ott kapsz szállást is .
Vagy keres másik városban munkát.de ebböl kilábalni csak egy olcsóbb lakhatással tudnál ,vagy szobatársal.
2021. márc. 19. 06:34
29/39 anonim válasza:
Ne viccelj, ennyiből nem csoda, ha nem jössz ki! Másik munka a megoldás mindenképpen, van sokféle, ne félj keresgélni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!