Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elegem van a szüleimből mit...

Elegem van a szüleimből mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kb 4 éve apa megcsalta anyát és azóta veszekednek ezen..már többször felvetették az ötletet hogy elválnak..a nagy lóf@szt fognak elválni..amikor veszekednek rá egy napja már mintha semmi nem történt volna ugyan úgy van minden..és folyamatosan azt hallom este hogy sz*xelnek..esténként miután megfürödtem mindig bemegyek puszit adni nekik (bár nem értem miért)..és mikor visszamegyek a szobámba (ami közvetlen az övéjük mellett van) 2 percre rá mintha nem hallanám elkezdenek sz*xelni..van hogy dörömbölök a falon de semmi..próbáltam h berakom a fülest a fülembe és max hangerőn hallgatom a zenét de még úgy is hallottam anya nyögését ami g*cire b@ssza a fülemet..már elegem van..volt olyan is hogy kopogtam az ajtón és bementem..2 percre rá ugyan úgy folytatták..már beszéltem anyával hogy ez engem mennyire irritál..értem én hogy szeretik egymást de akkor legalább csinálják akkor amikor már alszok..

Valaki? Nem tudom hogy mit csináljak már🙂

2021. márc. 18. 12:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%

Akkor várni kell addig, amíg be nem töltöd.

200iq

2021. márc. 18. 19:20
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Vedd fel a hangot és mutasd meg neki. Hátha felfogja hogy milyen gázak
2021. márc. 19. 01:07
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Majd, amikor te is sikítani fogsz a pasid frkától, akkor térjünk erre vissza Ms. Prűd ;)

Egyébként tényleg jobb lenne, ha üvöltöznénrk, az nyilván nem zavarna ennyire.

2021. márc. 19. 11:32
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

13

Ne a mai felnőtt férfi fejeddel gondold ezt végig, hanem 15-16 éves gyerekként este a szobádban hallod hogy döngetnek anyádék... :D

Engem is zavarna.

2021. márc. 19. 11:52
 15/17 anonim ***** válasza:

13 👎👎👎

Mr. Idiota... a szex nem egyenlő azzal hogy visítunk mint egy disznó, pláne ha nem csak ketten vagyunk a lakásban. Ez nem prűdség

2021. márc. 19. 12:28
 16/17 anonim ***** válasza:
Avaly hallgasd te, ahogy anyádék kúrnak. Ennek semmi köze nincs a prűdséghez, annál inkább a tisztelethez, miszerint nem hozom a gyerekem ilyen arcpirítóan kellemetlen helyzetbe.
2021. márc. 19. 12:42
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem vigyél haza pár partnert magadnak és legyetek hangosabbak... :D
2021. márc. 19. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!