Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elegem van a szüleimből mit...

Elegem van a szüleimből mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kb 4 éve apa megcsalta anyát és azóta veszekednek ezen..már többször felvetették az ötletet hogy elválnak..a nagy lóf@szt fognak elválni..amikor veszekednek rá egy napja már mintha semmi nem történt volna ugyan úgy van minden..és folyamatosan azt hallom este hogy sz*xelnek..esténként miután megfürödtem mindig bemegyek puszit adni nekik (bár nem értem miért)..és mikor visszamegyek a szobámba (ami közvetlen az övéjük mellett van) 2 percre rá mintha nem hallanám elkezdenek sz*xelni..van hogy dörömbölök a falon de semmi..próbáltam h berakom a fülest a fülembe és max hangerőn hallgatom a zenét de még úgy is hallottam anya nyögését ami g*cire b@ssza a fülemet..már elegem van..volt olyan is hogy kopogtam az ajtón és bementem..2 percre rá ugyan úgy folytatták..már beszéltem anyával hogy ez engem mennyire irritál..értem én hogy szeretik egymást de akkor legalább csinálják akkor amikor már alszok..

Valaki? Nem tudom hogy mit csináljak már🙂

2021. márc. 18. 12:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%
Gondolom, már nem sok van sok hátra, hogy elérd a felnőtt kort, akkor pedig dobbantani kell otthonról. Sajnos erre ez a megoldás van.
2021. márc. 18. 12:29
 2/17 anonim ***** válasza:
15%
Örülj neki, hogy mégse válnak el és szeretik egymást...
2021. márc. 18. 12:43
 3/17 anonim ***** válasza:
50%

Hozzám jöhetsz, feltéve hogy örökölted anyukád "jó" szokásait :D

Bocsi, nem tudtam kihagyni, amúgy azt tudom ajánlani amit az első írt.

Vagy ha nem vagy túl szégyenlős akkor kerek-perec mond el nekik hogy "túl hangosan dugtok este" vagy hasonló...ne finomkodj.

2021. márc. 18. 12:44
 4/17 anonim ***** válasza:
81%
Persze tök jó, hogy szeretik egymást és nem is restek kimutatni, de azért nem egyedül laknak, hanem a gyerekükkel. Anyád rakjon egy párnát a szája elég ha nem bírja kontrollálni a nyögéseket. Elég kellemetlen minden este a szüleid üzekedését hallgatni, bele is halnék szerintem. Vagy ha nem bírnak magukkal, akkor csinálják délután te meg addig diszkréten elmész sétálni, de ez nagyon bizarr.
2021. márc. 18. 13:01
 5/17 anonim ***** válasza:
18%
szállj be a buliba teis
2021. márc. 18. 13:08
 6/17 anonim ***** válasza:
13%
hallod ezt olvasva en siman szetkapnalak mint a hulye gyerek a LEGOt,hogy utana labra se tudnal allni. lehet utana mar nem zavarna.
2021. márc. 18. 13:26
 7/17 anonim ***** válasza:
15%
siman megcukroznam a te muffinkadat is :)
2021. márc. 18. 13:31
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Költözz el.
2021. márc. 18. 17:14
 9/17 A kérdező kommentje:
Még nem vagyok 18 és nem nagyon tudnám eltartani magam..
2021. márc. 18. 17:40
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
És nincs másik rokonod pl. Nagyszülők, akihez mehetnél csak legalább átmenetileg?
2021. márc. 18. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!