Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az a bajuk, hogy valakivel...

Az a bajuk, hogy valakivel együtt vagyok vagy az, ahogyan öltözködöm?

Figyelt kérdés
Ott kezdeném, hogy lány vagyok de amíg nem látja valaki az arcom teljesen vagy nem halja a hangom addig fiúnak hisz aminek én valamiért örülök is. A stílusom is elége különbözik az átlagtól mert nekem a punk tetszik illetve ez a "lázadó" stílus bár nem lázadok semmi ellen. Összejöttem egy fiúval és ha nálunk van anyám néha meg tesz ilyen megjegyzéseket, hogy nem gondolta volna, hogy engem valaki elvisel illetve, hogy valakinek tetszik az ahogy öltözködöm illetve, hogy őt nem e zavarja, hogy ilyen fiúsan nézek ki és hasonlók. Egyébként még tavaj nyáron egyszer amikor a szüleimmel voltam szembejött egy lány akin fekete trikó volt, fekete farmer illetve a derekára egy pulcsi volt kötve és rövid haja volt. Anyám megszólalt, hogy szegénynek a szülei unyan ilyen furcsán néz ki mint én. A barátom egyébként szereti ahogy kinézek illetve amit szüleim nem tudnak az az, hogy a barátom elöttem nem nagyon volt lánnyal csak egy lánnyal kavart és az is fiús volt. Illetve ő az az ember aki megért és mindent el tudok neki mondani. Anyámnak már mondtam, hogy abbahagyhatná ezt de mindig azt mondja, hogy ő csak viccelődik és már azt sem szabad. Hogy állítsam le? Illetve zavarja, hogy valakivel együtt vagyok vagy még mindig azon akad fent ahogy öltözködöm?
2021. márc. 18. 08:15
1 2
 11/17 Metionin ***** válasza:
100%
Szerintem is a kinézeted a baja. Hasonló volt nálam is, én nem voltam kifejezetten fiús de amikor már vehettem magamnak ruhát akkor mindig egyszínű fekete dolgokban jártam. Anyám szerette volna ha úgy öltözök, ahogy ő nem tehette meg fiatalkorában mert kövér volt, adta volna rám a miniszoknyát, a csillogós felsőt, a magassarkút, a kis topokat, engem meg a hideg rázott ezektől, mert nem voltam elégedett a testemmel hogy mutogassam (sovány voltam és pattanásos volt a hátam, vállam) meg a környéken csak kínai bolt volt meg piac és ott nem lehetett kapni olyat ami nekem igazán tetszett volna (az ilyen darkos-goth stílushoz vonzódtam már ovis korom óta). Gimiben aztán amikor lett barátom, anyám ugyanígy kérdezte, hogy de a srác nem bánja hogy így nézel ki? Ő nem akarja hogy magassarkút hordjak? Nem zavarja a rövid körmöm? Nem bánja hogy nem hordok push-up melltartót? - meg ilyenek. Neki valahogy ez élt a fejében, hogy a fiúknak csak egyféle dolog tetszhet, az amiről ő azt gondolta fiatalkorában, hogy tetszik nekik. Idő kellett neki mire felfogta, hogy a barátom azért van velem, mert a külsőm is tetszik neki. Mai napig ha találkozom anyámmal, hajlamos megkérdezni hogy ez a ruha/hajszín, cipő stb. tetszik a barátomnak? Ha lesz egy új tetkóm vagy piercingem, akkor és a barátom mit szól hozzá? Pedig tudja hogy pont a barátom az, akinek tökmindegy hogy épp milyen színű a hajam vagy a sminkem vagy épp mit akarok magamra tetováltatni.
2021. márc. 18. 11:35
 12/17 anonim ***** válasza:
46%
Majd idővel nőiesedsz
2021. márc. 18. 11:43
 13/17 A kérdező kommentje:
Egyébként egyáltalán nem érdekel, hogy mi a divat vagy mi sem. Söt sokszot azt se tudom mi az aktuális divat. Van egy kabátom ami nem mondható szerintem punkosnak mert ugye 80'as években volt asszem az a farmerkapát a divat aminek a belseje meg bundás. Nekem egy olyanom van csak feketében és tudom, hogy kezd visszajönni a divatba de nem érdekel. Nekem tetszik és kényelmes. Illetve szerintem lehet anyámnak véleménye de ne így fejezze ki. #12 nem hiszem, hogy ilyesmi történni fog. Ne jósold meg a jövőt
2021. márc. 18. 12:24
 14/17 anonim ***** válasza:
43%

Ja bocs h írtam :)

Ha nem fogsz nőiesedni ezt a kamasz punk korszakot kinőni akkor az viszont ciki.

Nőként már undorító

2021. márc. 18. 12:42
 15/17 A kérdező kommentje:
14 oké. Ez van. Figyel ha szerinted undoríto akkor oké csak én mást tartok undorítónak, példuált döglöt állatokat vagy ha kutyaszarba lépek, esetleg egy büdösbence a poharamba úszkál és hasonlók. Embert akkor tartok undorítónak ha nagyon elhanyagolja magát.
2021. márc. 18. 12:59
 16/17 anonim ***** válasza:
50%
Van aki azért csinálja ezt mert anno őt elhagyták egy "szebbért"..
2021. márc. 18. 19:26
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Punkok ratyik
2021. márc. 18. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!