Az a bajuk, hogy valakivel együtt vagyok vagy az, ahogyan öltözködöm?
Szerintem inkább örül neki, hogy együtt vagy valamivel. Aggódhatott érte, hogy a külsőd az alakuló identitásodra utal, és most örül neki, hogy mégis "normális" vagy. (Értsd jól, természetesen bárhogy alakul a személyiséged és az identitásod, az a te dolgod és nincs vele gond.)
Ezért "viccelődik", ezért kérdezgeti annyit a barátod, mert folyamatosan megerősítést akar, hogy igen, te tényleg nő vagy, és tényleg jó vagy így a srácnak.
Szóval nem hiszem, hogy a párod zavarja, inkább az öltözködésed, illetve amit az sugall a külvilág felé.
Én is ilyen voltam kamaszként, már rég felnőttem és saját családom van, de még 30 évesen is azt hallgatom, ha véletlen felveszek valami színes, nőies cuccot, hogy ő ezt jajdemegmutatná a 16 éves énemnek... Minden. Egyes. Alkalommal.
#2 anyám szerint jó kapcsolatunk van de szerintem nem annyira.
Egyébként az oké, hogy örül, hogy valakivel együtt vagyok de picit zavar, hogy ilyeneket mond és közben picit hülyén is érzem magam és rosszul
#5 szerintem lehet véleménye arról, hogy neki mi tetszik. Attól, hogy manapság a fiús lányok meg lányos fiúk a menők, még nem kötelező mindenkinek ezt ajnározni.
A baj inkább azzal van, ahogyan a kérdező tudtára adja. Pl nekem a húgom mondta, hogy fel fogja töltetni a száját, elmondtam a véleményem, hogy szerintem alapból szép szája van és nem jön be az ötlet, de megcsinálta. Aztán a történet ennyi, nem hívom minden nap kacsaszájnak. Tudja, hogy nekem nem jön be, aztán kész.
Kedves 6-os: ez szerinted normális?
"anyám néha meg tesz ilyen megjegyzéseket, hogy nem gondolta volna, hogy engem valaki elvisel"
Normális az ilyen szülő? Nullára írja a gyereke önbizalmát...
"ez szerinted normális?"
Pont ezt írtam: "A baj inkább azzal van, ahogyan a kérdező tudtára adja"
Ebből az jött le, hogy szerintem normális?
Annyit írtam, hadd döntse el mindenki, hogy neki tetszik-e az újhullámos divat. De nem, manapság kötelező, hogy tetszen mindenkinek. Látszik is, hogy kiborulnak az emberek emiatt a lepontozásból. Pedig ha mindenkit el kell fogadni, akkor azt is, aki nem ért velünk egyet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!