Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért tesz anyám megjegyzéseke...

Miért tesz anyám megjegyzéseket a kapcsolatomra?

Figyelt kérdés

Évek óta együtt vagyok a párommal közösen is élünk, viszonylag gyakran találkozik a szüleimmel is. Semmi okot nem adott arra, hogy rosszat gondoljanak róla a szüleim. Lehetséges, hogy túlérzékeny vagyok, de iszonyatosan rosszul esik, és el is bizonytalanít, amikor a semmiből kapok olyan félig ,,viccesnek" szánt kérdéseket, hogy

* na nem unt még téged meg?

* nem akar még lecserélni?

* honnan tudod, hogy hova megy-mit csinál?

* titokban nem csajozhat?

Van ötletetek, hogy miért mondhat ilyeneket? Nekem eszembe nem jutna a saját gyerekemet ilyen hülyeségekkel traktálni. Ilyenkor meg persze bekapcsol a fejemben a hang, hogy mi van, hogyha mégis ezt meg ezt csinálja.

2021. márc. 16. 23:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
98%

Ezzel neked szól be nem a párodat bántja.Unalmas vagy stb..

Hátulról aláz, hogy egyből ne vedd észre, de már sz@rul is érzed magad elérte amit akart.

2021. márc. 17. 01:20
 12/22 anonim ***** válasza:
98%

Ezeket válaszold:

"na nem unt még téged meg?"

- unalmasnak látsz, Anya?

"nem akar még lecserélni?"

-miért akarna lecserélni, mikor egyértelmű, hogy én vagyok számára a legjobb?

"honnan tudod, hogy hova megy-mit csinál?"

-nincs házi őrizetben, mert ő nem egy bűnöző. Miért érdekel téged,, hogy hol van éppen, akarsz tőle valamit? Miért nem hívod fel?

"titokban nem csajozhat?"

-Te titokban pasiztál? Valld be nekem, hogy így volt! Szomorú, hogy ez most derül ki.

2021. márc. 17. 08:19
 13/22 anonim ***** válasza:
72%
az anyák sajnos ilyenek, én is hasonló helyzetben vagyok
2021. márc. 17. 08:51
 14/22 anonim ***** válasza:
95%

Az a baj, ha ketsegeid lesznek anyad hatasara, akkor tudatalatt is bevonzhatod a rosszat.

Mindenkeppen engedd el a rosszmaju megjegyzeseket es legy boldog, gondolj pozitiv dolgokra.

2021. márc. 17. 09:33
 15/22 anonim ***** válasza:
11%
30 felett eszüket vesztik a nők. Ez is egy példa rá. Vegyél neki egy mű kukit, vibrátort. Majd mondd neki , hogy ezzel jázszon.
2021. márc. 17. 10:01
 16/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát
2021. márc. 17. 10:36
 17/22 A kérdező kommentje:
Még azt el is felejtettem, hogy lakásvásárlás előtt állunk, és apukám mindenképpen szeretne pénzzel segíteni nekünk (nyilván nem el várható, hálásak is vagyunk) , anyám meg mindig azt mondja, hogy neki se segített senki, neki miért kéne
2021. márc. 17. 10:38
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
ad #7 és 8: igen, megválaszoltad magadnak. Anyádnak nem volt elég bátorsága ahhoz, hogy kilépjen egy nem túl jól sikerült házasságból (amiért természetesen ő is felelős) és most megkeseredve piszkálódóssá vált, mert ő maga továbbra sem mer lépni a saját élete érdekében. Többnyire az ilyen "gyáva" emberek mérgezik a környezetüket.
2021. márc. 17. 10:55
 19/22 anonim ***** válasza:
61%
Az exfeleségemmel az ex szülei évekig mérgezték a kapcsolatunkat, szóval ez ilyen, nem tudsz mit tenni.
2021. márc. 17. 10:58
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Ne azon elmélkedjél, hogy miért ilyen az anyád (azért ilyen, mert egy gonosz bunkó), hanem ne hagyd, hogy ilyen legyen! Állítsd le! Abban a pillanatban. Anya, így velem nem beszélsz! És otthagyod, mielőtt kettőt pislogna. Azért csinálja, mert hagyod.
2021. márc. 17. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!