Miért tesz anyám megjegyzéseket a kapcsolatomra?
Évek óta együtt vagyok a párommal közösen is élünk, viszonylag gyakran találkozik a szüleimmel is. Semmi okot nem adott arra, hogy rosszat gondoljanak róla a szüleim. Lehetséges, hogy túlérzékeny vagyok, de iszonyatosan rosszul esik, és el is bizonytalanít, amikor a semmiből kapok olyan félig ,,viccesnek" szánt kérdéseket, hogy
* na nem unt még téged meg?
* nem akar még lecserélni?
* honnan tudod, hogy hova megy-mit csinál?
* titokban nem csajozhat?
Van ötletetek, hogy miért mondhat ilyeneket? Nekem eszembe nem jutna a saját gyerekemet ilyen hülyeségekkel traktálni. Ilyenkor meg persze bekapcsol a fejemben a hang, hogy mi van, hogyha mégis ezt meg ezt csinálja.
Ezzel neked szól be nem a párodat bántja.Unalmas vagy stb..
Hátulról aláz, hogy egyből ne vedd észre, de már sz@rul is érzed magad elérte amit akart.
Ezeket válaszold:
"na nem unt még téged meg?"
- unalmasnak látsz, Anya?
"nem akar még lecserélni?"
-miért akarna lecserélni, mikor egyértelmű, hogy én vagyok számára a legjobb?
"honnan tudod, hogy hova megy-mit csinál?"
-nincs házi őrizetben, mert ő nem egy bűnöző. Miért érdekel téged,, hogy hol van éppen, akarsz tőle valamit? Miért nem hívod fel?
"titokban nem csajozhat?"
-Te titokban pasiztál? Valld be nekem, hogy így volt! Szomorú, hogy ez most derül ki.
Az a baj, ha ketsegeid lesznek anyad hatasara, akkor tudatalatt is bevonzhatod a rosszat.
Mindenkeppen engedd el a rosszmaju megjegyzeseket es legy boldog, gondolj pozitiv dolgokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!