Miért tesz anyám megjegyzéseket a kapcsolatomra?
Évek óta együtt vagyok a párommal közösen is élünk, viszonylag gyakran találkozik a szüleimmel is. Semmi okot nem adott arra, hogy rosszat gondoljanak róla a szüleim. Lehetséges, hogy túlérzékeny vagyok, de iszonyatosan rosszul esik, és el is bizonytalanít, amikor a semmiből kapok olyan félig ,,viccesnek" szánt kérdéseket, hogy
* na nem unt még téged meg?
* nem akar még lecserélni?
* honnan tudod, hogy hova megy-mit csinál?
* titokban nem csajozhat?
Van ötletetek, hogy miért mondhat ilyeneket? Nekem eszembe nem jutna a saját gyerekemet ilyen hülyeségekkel traktálni. Ilyenkor meg persze bekapcsol a fejemben a hang, hogy mi van, hogyha mégis ezt meg ezt csinálja.
Vágj vissza, s "csend lesz:
- apa nem unt meg még téged?
- apa nem akar még lecserélni egy fiatalabb pipire?
- stb.
Valószínűleg nem szimpatikus neki a barátod.
Szerintem meg kéne kérdezned, amikor kettesben vagytok és komolyabb a hangulat, hogy miért csinálja ezt. Mondd meg neki, hogy zavar téged
Anyám és mamám is ilyen volt, amikor első kapcsolatom volt, de sajnos, igazuk lett. Az exem megcsalt.
Nem azt mondom, hogy hidd el a szavát, de mindenképpen tartsd észben. Sok féle helyzet létezik. Lehet, hogy csak féltékeny anyud. Nos... én is ezt hittem sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!