A tesom mindig olyan megjegyzéseket tesz kiskorom óta hogy én örökbe lettem fogadva?
Figyelt kérdés
a szüleim előtt mondja és ök nem mondanak semmit.2020. szept. 23. 06:00
1/18 anonim válasza:
vannak fényképek babakorodról?
2/18 anonim válasza:
Anyu, apu, ez igaz, amit a Pisti mond? Tényleg örökbe fogadtatok?
Ennyi
3/18 A kérdező kommentje:
Csak olyan képek amin pár hónapos vagyok
2020. szept. 23. 06:17
4/18 anonim válasza:
Itt most az zavar, hogy mondja vagy hogy úgy érzed van igazságalapja?
5/18 A kérdező kommentje:
második,
2020. szept. 23. 06:40
6/18 anonim válasza:
tudsz róla, hogy édesanyádnak volt több vetélése a testvéred születése után? esetleg meghalt egy baba..?
hány év van köztetek a tesóddal?
7/18 anonim válasza:
Szerintem ezt minden nagy tesó mondja a kisebbiknek..😂
Én is hányszor sírtam ez miatt 😂
8/18 anonim válasza:
Nem volt szép, de én és a bátyám mindig azt mondtuk a húgunknak, hogy őt az állatkert majomházából fogadtuk örökbe. Persze vér szerinti testvérünk.
Te már megkérdezted erről a szüleidet?
9/18 anonim válasza:
KOMMUNIKÁCIÓ! Kérdezd meg szüleidet, hogy mennyi igazságalapja van annak amit Pistike mond.
10/18 anonim válasza:
Leírásod szerint a szüleid nem reagálnak a tesód megjegyzésére. Ebből nekem az jön le hogy csak simán civakodtok és nincs semmi baj. Ha mégis kételyeid lennének akkor a szüleidet kérdezd meg, ők tudnak Neked válaszolni és nem mi itt a gyakorin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!