Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A tesom mindig olyan megjegyzé...

A tesom mindig olyan megjegyzéseket tesz kiskorom óta hogy én örökbe lettem fogadva?

Figyelt kérdés
a szüleim előtt mondja és ök nem mondanak semmit.

2020. szept. 23. 06:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
92%

Azt kizártnak tartom, hogy ha örökbe is vagy fogadva, akkor arról neked nem szóltak, de a testvérednek igen. Abban nincs logika.

Ha te vagy az idősebb, és akkora titok a dolog, hogy senki nem tud róla, akkor miért mondanák el a kisebb testvérnek?

Ha még te vagy a kisebb, akkor eleve sokkal kisebb az esélye, hogy örökbe vagy fogadva, ha már van saját gyerek, akkor a párok nagyon nagy része nem akar már örökbe fogadni, akkor sem, ha előtte akart. De ha mégis így lenne és te vagy a kisebb és a tesód már nagyobb volt, akkor emlékezhet erre. Ekkor viszont nem szokták titkolni, hiszen a nagyobb gyerek nem tudja titokban tartani.

Én azt mondanám, hogy kérdezd meg a szüleidet erről nyíltan. Vagy akár a nagyszülőket.

2020. szept. 23. 07:34
 12/18 Kései Sirató ***** válasza:
93%

Utolsó, arra nem gondolsz, hogy a tesó tudja, hogy az anyukájának volt-e nagy hasa, vagy nem volt?

Én mielőbb megkérdezném a szülőket.

2020. szept. 23. 08:07
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
na igen. és egy kisiskolás - ha akkora volt - már meg tud különböztetni egy újszülöttet egy párhónapostól
2020. szept. 23. 08:11
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel szívat, mert tudja, hogy erre ugrasz :) Ez csak ilyen nagytesós duma.
2020. szept. 23. 08:30
 15/18 Kései Sirató ***** válasza:
91%
Mondd neki, hogy nem igaz, nem te vagy, hanem ő az, akit örökbefogadtak.
2020. szept. 23. 09:10
 16/18 anonim ***** válasza:
60%

Ugyan már... Én mindig azt mondtam az öcsémnek hogy egy cigány asszony hagyta a padláson. 😂

Csak szórakozik veled el ne hidd. 😅

2020. szept. 23. 10:34
 17/18 A kérdező kommentje:
2 év van köztünk, az is furcsa hogy mikor én megszülettem a tesom még egy éves volt és sokkal nagyobb mint ahogy egy 1 éves kinéz ilyen 4- 5 nek nézett ki, a képen babakocsit felérte
2020. szept. 23. 15:53
 18/18 anonim ***** válasza:
69%

Tessek? 2 ev van koztetek, de amikor megszulettek tesod 1 eves volt de 4-5nek nezett ki? Mi vaaaan?

A 2 ev korkulonbseg azt jelenti te szuletesedkor tesod mar 2 eves vagy 2 eves es x honapos volt. En 10 honaposan mar jarzam es hugomat aki csak 1 evvel fiatalabb nalam tudtam tolni a babakocsiban. Igen felertem a babakocsit. De a sajat gyerekem is 2 evesen mar tudta tolni a babakocsit. Lehet nem vagy jo fenykep alapjan kisgyerek korbecslesben:-). Es megnyugtatasul lattam 3 evest akire mindenki azt hitte 6.

Szuleidet kerdezted mar? Csak ugy hogy a tokod zele van a tesoddal meg ezzel az orokbefogadassal, aruljak mar el nem lehet hogy tenyleg orokbefigadtak? Ha nagyon eroltetni akarnad mondd (elobb persze dontsd el), te jobb szeretned tudni, ha igy van mint ha egyszer az okor tesod allitana elo 30 ev mulva valami bizonyitekkal. Erre minden epkezlab nem orokbefogado szulo mar hevesen tiltakozna es mondana h.lye vagy:-).

Ha meg orokbefogadtak volna, akkor egy ilyen utan gondolkodnak osztanak szoroznak es vagy veled ulnek le beszelni vagy tesoddal.

2020. szept. 23. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!