Akinek nem volt sosem rendes apja, az egész életében hiányolhatja ezt a kapcsolatot?
Apámat nem igazán ismertem gyerekként.
Majdnem 30 vagyok, és még mindig jó lenne valaki akire apaként nézhetek.
De nincs.
Apám lepattant mikor 1 éves voltam. Nevelő apák voltak az apa képek (kisebb, nagyobb sikerrel). Kell az apa pótló, főleg ha fiú vagy.
Ismerem a saját apámat, de nem szoros a kapcsolat, de nem is hiányzik.
10 voltam, amikor meghalt édesapám. Az öcsémet leszámítva a családban csak nők maradtak, ők neveltek fel minket. Anyám ritkán (és csak makacs faggatózásra) beszélt apámról, nem túl pozitív képet festve róla.
Most, közel a negyvenhez, azt gondolom, erősen meghatározta a párkapcsolathoz és a családhoz való viszonyomat az apahiány.
Erősen ragaszkodom a függetlenségemhez, némi feminista felhanggal és durva bizonyítási vággyal. Nem nagyon tudom, hogy működik egy komplett család, és bizalmatlan vagyok a férfiak iránt.
Nem tudom, mi lett volna, ha apám végigkíséri a felnőtté válásomat - magamtól is nehéz személyiség vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!