Ìrnátok példákat arra, amikor megtapasztaltátok a szüleitek irányából a feltétel nélküli szeretetet?
Apától kaptam egy Mercedes modellautót annó, amikor 8 éves voltam. Tudta, hogy nagyon szeretem a modell autókat.
Most februárban pedig annak a modellautónak a csomagtartójában "rejtettem" el egy kulcsot, ami annak a modellautó eredeti, 3 generációval késöbbi változatát nyitja.
Volt sirás az örömtöl.
Tesómmal együtt megleptünk egy 2010-es Mercedessel (nem kell itt tizenmillios tételre gondolni).
Anyuval minden nap beszélünk telefonon mind a ketten, pedig lassan 30 évesek vagyunk. Neki jövöre lesz a 60. szülinapja. És egy könyvespolc rendszerrel készülünk, amit mi ketten csinálunk meg.
25!
Szép történet. Pontosan melyik rész mutatja a szüleid irántad érzett feltétlen szeretetét ? Mert én csak önmagad magasztalását látom benne
Köszi a válaszokat. Jó volt őket olvasni, látni, hogy tényleg létezik. Szerintem a szeretetnek a szülő és a gyerek részéről is feltétel nélkülinek kellene lennie.
Jöhetnek még válaszok, szívesen olvasom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!