Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ìrnátok példákat arra, amikor...

Ìrnátok példákat arra, amikor megtapasztaltátok a szüleitek irányából a feltétel nélküli szeretetet?

Figyelt kérdés

2021. márc. 11. 14:16
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Mikor a volt nejem anyagilag kicsinált és hátba döfött, akkor apámék eladták az új autójukat és nekem adták az árát. Persze mindezt utólag tudtam meg.
2021. márc. 11. 16:35
 22/34 anonim ***** válasza:
92%
Szia!Én tudok ilyet írni.Régen volt egy nagyon rossz párkapcsolatom és rengeteget segítettek rajtam minden téren.Áldja meg az Isten őket és nyugodjanak békében💕💕💕
2021. márc. 11. 16:44
 23/34 anonim ***** válasza:
71%
Sajnos sosem éreztem ilyet. Anyám addig volt velem normális, amíg úgy ugráltam, ahogy ő fütyült. Ha 5 perccel később mosogattam el pl. mint kérte, már ordított velem. Feltétel nélküli szeretet? Nem is vagyok benne biztos, hogy létezik.
2021. márc. 11. 16:58
 24/34 anonim ***** válasza:
90%
Amikor külföldön voltam és depresszió miatt haza kellett jönnöm, apám itthon keresett egy régi pszichiáter ismerőst nekem, és természetesen fizette a terápiámat.
2021. márc. 11. 17:03
 25/34 anonim válasza:
76%

Apától kaptam egy Mercedes modellautót annó, amikor 8 éves voltam. Tudta, hogy nagyon szeretem a modell autókat.

Most februárban pedig annak a modellautónak a csomagtartójában "rejtettem" el egy kulcsot, ami annak a modellautó eredeti, 3 generációval késöbbi változatát nyitja.

Volt sirás az örömtöl.

Tesómmal együtt megleptünk egy 2010-es Mercedessel (nem kell itt tizenmillios tételre gondolni).

Anyuval minden nap beszélünk telefonon mind a ketten, pedig lassan 30 évesek vagyunk. Neki jövöre lesz a 60. szülinapja. És egy könyvespolc rendszerrel készülünk, amit mi ketten csinálunk meg.

2021. márc. 11. 17:09
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Anyámtól 19 éven át mindig (akkor meghalt). Lássuk csak: hajnali ötkor kelés, főz valamit, 8-ra visz suliba, aztán munka neki. Nem szólt le a biosz egyesem miatt (csak doga volt).
2021. márc. 11. 17:48
 27/34 anonim ***** válasza:
88%

25!

Szép történet. Pontosan melyik rész mutatja a szüleid irántad érzett feltétlen szeretetét ? Mert én csak önmagad magasztalását látom benne

2021. márc. 11. 18:39
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem éreztem soha eddog...48N vagyok
2021. márc. 11. 20:05
 29/34 anonim ***** válasza:
63%
Sajnos én sem éreztem sosem. Apukám pedig sosem volt. De jó lenne egyszer érezni ilyet.
2021. márc. 11. 22:36
 30/34 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Jó volt őket olvasni, látni, hogy tényleg létezik. Szerintem a szeretetnek a szülő és a gyerek részéről is feltétel nélkülinek kellene lennie.

Jöhetnek még válaszok, szívesen olvasom.

2021. márc. 12. 06:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!