Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennél ha a gyermeked...

Mit tennél ha a gyermeked afroamerikai és a szülei ezt a feltételt szabnák meg?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, van egy lányod, akinek soha nem tetszettek az unalmas fehér srácok, inkább róma és afroamerikai barátjai lennének, jelen esetben egy libériai akitől terhes is lenne már az első pár hónapban. A srác csak akkor tartaná meg a gyereket ha az fiú mert a szülei akik ott laknak Libériába kikötötték, csak fiú gyermekkel térhet haza vagy kitagadják, viszont a lány meg akarja tartani a gyermeket nemtől független, ez azt jelenti, ha lány a születendő gyermek biztosan otthagyja a lányod az apuka.

Viszont ha ez kiderülne, és tudjuk mennyire undorítóan rasszista és náci szinte mindenki a környéken ki lenne a lány röhögve.

( persze most ilyen nincs, mert ha kiröhögnék a srác nagyon erős és nem szereti a hitlereket).

2019. dec. 17. 19:02
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
65%
Én qrva isten hogy elföldelnén a srácot,ha bántani meri a gyerekem. /Ebbe az is beletartozik hogy az unokám neme miatt elhagyja a lányom/
2019. dec. 17. 19:07
 2/56 A kérdező kommentje:

Bocsánat, elírtam. "A gyermeked barátja afroamerikai" .... nem pedig afroamerikai...

Kicsit feszült vagyok, még új a szituáció...

2019. dec. 17. 19:07
 3/56 anonim ***** válasza:
88%
Hát ha ilyen buta lányom lenne akkor meg is érdemelné a sorsát. És nem, nem a fiú szarmazásával van a baj, hanem a gondolkodásmódjával.
2019. dec. 17. 19:08
 4/56 anonim ***** válasza:
84%

Tehát a gyermekem afroamerikai és a szülei (azaz én meg az apja) ezt a feltételt szabjuk meg?

Ne haragudj, de ez miféle marhaság? Meg úgy az egész katyvasz?

Mióta "unalmasak" a fehér srácok?

Legfeljebb annak, akinek Libériában kell párt keresni annyira ronda és hozzá totál hülye.

A róma srácok meg gondolom a cigányok, hát egészségedre egy tucattal!

Mellesleg egy ilyen lánynak, aki BÁRKIVEL teherbe esik az első hónapban, annak a legkisebb problémája az, ha kiröhögik!

2019. dec. 17. 19:13
 5/56 anonim ***** válasza:
91%
A lány nagyon buta, talán dugás előtt kellet volna erről beszélni. A fiú pedig egy gyökér és nem a bőrszíne miatt hanem azért mert egy gerinctelen nyomorék. És rasszizmusban lesz bőven része a gyereknek. A most nincs ilyen pedig nem jelent semmit egy meg nem született gyereknél és ha a gerinctelen hülye le is lép akkor nem számít semmit az hogy erős. És Hitler-ből csak egy van úgy hogy ez megint egy szélsőséges hozzáállás részedről. Nem beszélve arról hogy ha jól értem akkor ha fiú a gyerek akkor meg elviszi Líbiába(?).
2019. dec. 17. 19:17
 6/56 anonim ***** válasza:
79%
Te vagy a lány?
2019. dec. 17. 19:18
 7/56 anonim ***** válasza:
95%

Azt gondolnám, hogy elrontottam a nevelését, és egy ostoba libuskát sikerült felnevelnem, aki ahelyett hogy egy normális, Európában szocializálódott afroamerikai srácot választott volna, sikerült egy nőket lenéző majmot választania. Ez előrevetíti hogy veled is hogy bánna idővel...

Zárásként, nem azért lennél kiröhögve mert rasszista, és náci mindenki a környéken, hanem mert egy olyannak szültél, akitől egyértelműen nem lett volna szabad, plusz védekezni sem tudtok normálisan, különben pár hónap után nem lenne egyből gyerek... Szóval ezen nevetnek.

30/F

2019. dec. 17. 19:18
 8/56 anonim ***** válasza:
84%
Mi lenne? kis patkányt eltakarítanám a lányom mellől. Ha már olyan hülye hogy felcsináltassa magát egy hímsoviniszta fa.sszal, akinek csak ellethető állat, (mondjuk nem tudom épelméjű nő mit akarna egy olyan faszitól aki közli vele hogy fiúgyerekkel kellesz, lánygyerekkel mehetsz a francba, mert nekem a kölök csak eszköz apuék pénzéhez..) utána megkérdezném édes csemetémet miből óhajtja eltartani a porontyát, mert én nem fogom helyette megtenni. Ha el tudja tartani, fel tudja nevelni, jó, az ő gyereke. Ha nem tudja eltartani, úgy gondolja majd rajtam élősködik, hát benézte. Ha felcsináltatni magát felnőtt, akkor abortuszra menni, vagy a gyereket eltartani, nevelni is legyen felnőtt. Amúgy elég hülye lehet a lány ha bőrszín alapján unalmas vagy nem unalmas neki valaki...
2019. dec. 17. 19:20
 9/56 A kérdező kommentje:

Nem Líbiába, Libériába, igen, de azt nem írom le miért mert egyből jönne, hogy " kamu kérdés , ilyen nincs " szóval akkor menne a lány is Libériába tehát a család.

Annyit elmondok, hogy hagyomány.

és itt van wikipédia.

[link]

2019. dec. 17. 19:22
 10/56 anonim ***** válasza:
97%

Libéria is létezik. (Nem csak Hyppoliton!:D)

Libéria független állam Nyugat-Afrikában, amely Sierra Leonéval, Guineával és Elefántcsontparttal határos.

2019. dec. 17. 19:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!