Kamaszok, titeket szoktak piszkalni a szuleitek, hogy pszichologushoz jartok, ha igen, hogy kezelitek?
Figyelt kérdés
2021. márc. 10. 19:05
11/16 anonim válasza:
#10-es: Azok a katonák nagy része poszttraumás stressz zavarban szenvedett a háború miatt. Régebben nem volt diagnosztizálható, tehát kezelhető sem = nem jártak agyturkászhoz. Tudod te hogy mekkora trauma érte őket és hogy a kezeletlen betegségük mekkora károkat okozott?Amerikában az 1970-1999es időszakot the golden age of serial murder-ként emlegetik. A háborúból hazatért édesapák nevelték fel és okoztak sérüléseket a saját gyermekeikben, akikből később deviáns felnőttek lettek.
12/16 anonim válasza:
A #10-essel felesleges foglalkozni, mivel csak egy ostoba otthonülő hülyegyerek, akinek nincs jobb dolga így az online okatás miatt mint névtelenül szándékosan másokat provokálni. Az ilyeneket jobb ignorálni, majd egyszer beérik a fejük. ;)
13/16 anonim válasza:
Kellet nekik, csak egyesek nem voltak hajlandóak ezt felfogni. Aztán magukban szenvedtek. PTSD nem véletlenül van bent a mentális zavarok és betegségek könyvében. De mindneki látja, hogy ki az, aki kamuzik, és ki az, aki tudja, miről van szó.
Több, mint ¼ év a várólista. Nagyobb az igény rá, mint gondolnád.
A testnek, a léleknek és az élmének is kell edzés, törődés, ápolás. Akinek segítség kell az erősödni akar.
14/16 KriszATüzes válasza:
17 fiú vagyok éves vagyok. Vannak pszichológiai problémáim s sokszor voltam depressziós s még mindig van, hogy depresszív vagyok. Magam kellett megküzdenem vele, inkább a barátaimom segítettem. Apám szerint ha egy ember testileg egészséges màshogyan nem lehetnek problémái. Tehát magamra maradtam ilyen téren.
15/16 anonim válasza:
Én hála az égnek csak jártam, de anyukám tudott a problémáról az elejétől fogva, és támogatta, mertlátta, hogy segít. Apukámnak hónapokkal később mondtam csak el, de azóta csak egyszer beszélt vele róla a nővéremmel, nekem soha nem mondott róla semmit. (Elváltak a szüleim, nem jó közöttük a kapcsolat, apukám a tesómnak mondta, hogy szeretne a pszichológusommal beszélni arról, hogy miért és hogyan váltak el anyukámmal, 13 évvel azelőtt, hogy nekem segítségre lett volna szükségem. Nem amiatt jártam hozzá, így nem találkoztak soha. :D)
16/16 KriszATüzes válasza:
a 14es válaszoló vagyok, magam sem értem,hogyan sikerült az első sor, javítca: 17 éves férfiú vagyok :)
Tisztelettel mindenki irànt Szèp napot s kitartást kívánok mindenkinek! :)
Ha bàrki ki szeretné beszélni magát, rutinos vagyok az ilyesmiben, anonímként segítek s köt a titoktartàs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!