Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám már január óta minden...

Apám már január óta minden mosogatás után kb. félórával letörölgeti a tányérokat egy olyan ronggyal, amit a mosógépben 30 C fokon mosott ki. Mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés
Apám mosogatás után kb. félórával letörölgeti a tányérokat egy olyan ronggyal, amit a mosógépben 30 C fokon mosott ki. Már nagyon elegem van belőle. Szerintem ez egyáltalán nem higiénikus. Ti mit gondoltok erről, mit tudok tenni ez ellen? Eddig azt csináltam ellene hogy mindig elpakoltam őket, de nem mindig tudok kinnt lenni a konyhában.
2021. márc. 6. 21:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
88%

Talán rá kéne vezetni, hogy csak plusz munkát csinál magának.

Max a poharaknak van szükségük törölgetésre, hogy ne foltosan száradjanak. Semmi értelme sincs annak, hogy a tányérokat s egyebeket is mind eltöröli, megszáradnak azok szépen maguktól is, csak várni kell.

2021. márc. 7. 11:41
 22/25 anonim ***** válasza:
39%

Ah, mint anyósoméknál. Tálalás előtt a toszta, gépben mosott tányérokat egy koszos rongyal "portalanítani" kell, amit a vitrinböl vettünk ki.... Agyfaszt kapok tőle. Férjemnek állandóan hasmenése van a látogatások után másnap... De mit lehet tenni? Én csak imádkozom, hogy ne legyen komolyabb bajunk.

Helyedben én kitennék neki egy tisztát, amit ki is vasaltam.

2021. márc. 7. 12:07
 23/25 anonim ***** válasza:
89%

Irigylem, hogy ilyen nagy gondjaid vannak 😂😂😂

Arra nem gondoltál, hogy akkor pakold el te az edényeket?!

2021. márc. 7. 12:54
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Mindent leírtak előttem!

Én alapban nem értem, hogy 30 perce a szárítón levő tányér miért nem száradt meg?

És apád miért éppen január óta csinálja ezt? Addig hogy volt?

Vagy te vagy az, aki a múltkor panaszkodott csóringer apjára aki egyedül neveli, hogy nem veszi ki a részét a házimunkából?

Mert akkor most kiveszi, szavad nem lehet!

Ne piszkáld már apád minden baromsággal, mert megunja és lesz kapsz!

2021. márc. 7. 13:22
 25/25 anonim ***** válasza:
Még a hideg is kirázott a gondolattól is. Én is utálom, ha eltörlik az edényt konyharuhával.
2021. márc. 9. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!