Apám már január óta minden mosogatás után kb. félórával letörölgeti a tányérokat egy olyan ronggyal, amit a mosógépben 30 C fokon mosott ki. Mit tudok csinálni?
Figyelt kérdés
Apám mosogatás után kb. félórával letörölgeti a tányérokat egy olyan ronggyal, amit a mosógépben 30 C fokon mosott ki. Már nagyon elegem van belőle. Szerintem ez egyáltalán nem higiénikus. Ti mit gondoltok erről, mit tudok tenni ez ellen? Eddig azt csináltam ellene hogy mindig elpakoltam őket, de nem mindig tudok kinnt lenni a konyhában.2021. márc. 6. 21:46
1/25 anonim válasza:
Szedd össze az összes konyharuhát, és tegyél a mosogató mellé papírtörlő tekercset.
2/25 anonim válasza:
Az se nem olcsó, se nem környezetbarát. Beszéld meg apáddal, hogy a konyharuhákat az egyéb fehér dolgokkal együtt mossa 60 fokon.
3/25 anonim válasza:
Hozzá teszem, ha ki van vasalva, akkor a vasaló fertőtlenít
4/25 A kérdező kommentje:
#1: van papírtörlő az asztalon, én azzal szoktam letörölni őket
#2: az se lenne rossz
2021. márc. 6. 21:57
5/25 A kérdező kommentje:
Az is igaz
2021. márc. 6. 21:57
6/25 anonim válasza:
Ha csak edenytorlesre használja nem baj. A kezeden is, a papírtörlőn is van mikróba dögivel..mosogatógép, szivacs stb.
Kissé túltolod.
7/25 A kérdező kommentje:
Dehogynem baj
2021. márc. 6. 21:59
8/25 anonim válasza:
Meseld mar el miert baj. Ki lett mosva de ha csak edenyt törölni hasznalja nem lesz zsíros koszos. Kimossa , ugyanúgy a szekrenybe kerül vagy akarhova ahova a 60C on kimosott ruha is. Magyarul ugyanazzal a mikroba közeggel találkozik.
Elhiheted hogy több mikroba van a kezen mint azon a rongyon.
9/25 anonim válasza:
Én nem értem mi a probléma. El se kéne őket törölni, megszáradnak :D
Papírtörlő meg semmivel sem higiénikusabb (plusz felesleges irdatlan nagy pazarlás) mint egy kimosott rongy, amit csak erre használtok.
10/25 anonim válasza:
Kérdező, nincs ennél nagyobb problémád az életben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!