Normális ha egy apa nem akarja hogy a lányának barátja legyen 18 éves koráig?!
Abszolút nem normális . Nálam ugyanez volt,sőt én be voltam zárva a lakásba a nyári szünetben.Most már 48 éves vagyok és ennek megfelelő a viszonyunk a közelembe se jöhet...
Ezek egyébként NEM FÉLTÉSBŐL TESZIK,hanem úgy gondolják te az ő TULAJDONUK vagy.
Most már egyébként 73 évesen rinyál ki fog róla gondoskodni,mert,ahogy én felnőttem mellettük én ugyan nem.
36-os a legjobbat akarják persze kizárólag saját maguknak.
Nekem is elkezdte mondani,30 éves koromban,mert akkor még beszéltünk,hogy én most milyen hálás lehetek neki,hogy kamaszkoromban nem engedett sehova.Én meg mondtam .:-Na most befoghatod...
Ugyanis az volt,hogy minden este kiszöktem a földszinti lakásból,hál istennek a szobám jó távol volt a hálószobájuktól.Aztán volt,hogy rendőrök kergettek éjszaka,mert két 15 éves lány éjjel 2-kor,abban az időben még nem volt megszokott,mint most.Na és miközben menekültünk átmásztunk egy rozsdás kerítésen én meg beleestem és a barátnőmnek kellett leszednie róla,jó,hogy nem kaptam vérmérgezést.
Mindenesetre a RENDŐRŐKTŐL KEVÉSBÉ FÉLTEM,MINT AZ ÖREGEMTŐL,mert ha akkor kiderül,hogy én minden éjszaka a haverjaimmal lógok,agyonvert volna.
Az én szüleim 14 éves koruk óta vannak együtt,most már 59 éve,a nagyszülemnél pedig a mama 13 a nagyapám meg 17 volt mikor egymásba szerettek és megélték az aranylakodalmat.
Akkor most mi van,meg kellett volna várniuk kellett volna 18 éves korukig? Ez demagógia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!