Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális ha egy apa nem...

Normális ha egy apa nem akarja hogy a lányának barátja legyen 18 éves koráig?!

Figyelt kérdés
2021. márc. 4. 22:06
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
86%
Jehzusom,Szóval akor minden 12/13 éves lány nyugodtan élje a 18+dolgokat? Aztán ha terhes lesz akor majd vetesse el és csinálja tovább a dolgait? azigen amúgy 24es vagyok
2021. márc. 6. 01:07
 32/43 anonim ***** válasza:
34%
#29 "én úgy gondolom hogy először is járja ki az iskolát legyen egy jó végzettsége és utána azt csinál amit akar" - ezzel a legszebb éveit sikerrel ki is nyírtad... nyilván a 12-13 sem ideális, de azért a 18 - ami a kérdésben van - az szimpla fasizmus. Mondjuk 16 körül már teljesen ok, ha van a fiatalnak párkapcsolati-szexuális élete... és még véletlenül sem az, hogy majd 30 évesen kelljen bepótolnia azt, ami kimaradt az életéből, mert bigott szülővel verte meg a sorsa.
2021. márc. 6. 03:23
 33/43 anonim ***** válasza:
34%
#30 "az elvetetés is a szulo penzexd már ha itt tartunk" - erősen túldimenzionálod a szülő szerepét... a párom 17 volt, amikor összejöttünk... szerinted, ha ilyesmire lett volna szükségünk, ki fizette volna? Megsúgom: mi.
2021. márc. 6. 03:40
 34/43 anonim ***** válasza:
81%
Nem normális, én örülök hogy a lányomnak van barátja.
2021. márc. 6. 07:00
 35/43 anonim ***** válasza:
86%

Abszolút nem normális . Nálam ugyanez volt,sőt én be voltam zárva a lakásba a nyári szünetben.Most már 48 éves vagyok és ennek megfelelő a viszonyunk a közelembe se jöhet...

Ezek egyébként NEM FÉLTÉSBŐL TESZIK,hanem úgy gondolják te az ő TULAJDONUK vagy.

Most már egyébként 73 évesen rinyál ki fog róla gondoskodni,mert,ahogy én felnőttem mellettük én ugyan nem.

2021. márc. 6. 10:06
 36/43 anonim ***** válasza:
100%
"Most már egyébként 73 évesen rinyál ki fog róla gondoskodni,mert,ahogy én felnőttem mellettük én ugyan nem." - én 28 éves koromban szakítottam meg minden kapcsolatot a "csak a legjobbat akarja, de most még nem értem, amjd még hálás leszek érte" típusú anyámmal... aztán 80 évesen került elő rinyálni, de a kapun se engedtem be, és egyértelműsítettem, hogy nem akarok vele semmiféle kapcsolatot tartani. A kósza hírek szerint már megboldogult...
2021. márc. 6. 10:35
 37/43 anonim ***** válasza:
100%

36-os a legjobbat akarják persze kizárólag saját maguknak.

Nekem is elkezdte mondani,30 éves koromban,mert akkor még beszéltünk,hogy én most milyen hálás lehetek neki,hogy kamaszkoromban nem engedett sehova.Én meg mondtam .:-Na most befoghatod...

Ugyanis az volt,hogy minden este kiszöktem a földszinti lakásból,hál istennek a szobám jó távol volt a hálószobájuktól.Aztán volt,hogy rendőrök kergettek éjszaka,mert két 15 éves lány éjjel 2-kor,abban az időben még nem volt megszokott,mint most.Na és miközben menekültünk átmásztunk egy rozsdás kerítésen én meg beleestem és a barátnőmnek kellett leszednie róla,jó,hogy nem kaptam vérmérgezést.

Mindenesetre a RENDŐRŐKTŐL KEVÉSBÉ FÉLTEM,MINT AZ ÖREGEMTŐL,mert ha akkor kiderül,hogy én minden éjszaka a haverjaimmal lógok,agyonvert volna.

2021. márc. 6. 11:02
 38/43 anonim ***** válasza:
26%
32, Oke ebben most igazad van teljes mértékben.. De ne 12/13 éves korba kezdje el élni a 18+t, Oké Úgy még az hogy 16 Az úgy még elmegy, de akkor is ha pl 16 évesen teherbe esik és akkor nem tudja rendesen kijárni az iskolát.. akkor miből tartaná el a gyerekét? És én úgy vagyok vele hogy elsőnek legyen egy jó végzettséget, természetesen lehet szerelmes, Nem azt mondom hogy akkor most Nem nézhet senkire, És akkor most tanuljon tanuljon De ha 16 évesen teherbe esik elrontja az egész életét,Bulizás stb.. legalábbis véleményem szerint, mindenkinek van egy véleménye Szóval igen..
2021. márc. 6. 12:31
 39/43 anonim ***** válasza:
37%
Hát én nem tudom, de amúgy nekem is azt mondtak h elsonek 17/18 evesen lehet baratom..
2021. márc. 6. 12:33
 40/43 anonim ***** válasza:
83%

Az én szüleim 14 éves koruk óta vannak együtt,most már 59 éve,a nagyszülemnél pedig a mama 13 a nagyapám meg 17 volt mikor egymásba szerettek és megélték az aranylakodalmat.

Akkor most mi van,meg kellett volna várniuk kellett volna 18 éves korukig? Ez demagógia.

2021. márc. 6. 12:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!