Normális ha egy apa nem akarja hogy a lányának barátja legyen 18 éves koráig?!
Figyelt kérdés
2021. márc. 4. 22:06
21/43 anonim válasza:
Hát... Figyelj.. Amiket itt olvasok, és a való életben látok... Én totál megértem. Talán csak a rossztól szeretne megvédeni (ha te vagy a lánya), nehéz normális fiút kifogni...
(20F)
22/43 anonim válasza:
Mert tudja, mire gondol egy férfi, csak a pinát látja benned.
Nem opció, hogy jobb férfiakat neveljenek? Mert ennek van egy elég beteges feelingje.
23/43 anonim válasza:
#21 "Én totál megértem. Talán csak a rossztól szeretne megvédeni" - akkor első körben önmagától kellene megvédeni a lányát...
24/43 anonim válasza:
Szerintem ez normális dolog..egyszeruen felt.. és én megértem.. 15L amúgy és.. nekem szüleim, anyukám,apukám.. azt mondták hogy nekem először 17/18 évesen lehet elsőnek barátom.. én igazából megértem Oke biztos hogy nálam is lesznek olyanok hogy majd lesz akibe szerelmes leszek.. Meg igazából volt is.. de mindig úgy voltam vele, hogy ezt m nem mondtam el, szóval nem tudtak az ilyen dolgaimrol.. Szóval Természetesen én is voltam mar szerelmes... és ugye leszek is még gondolom😂😂 De én úgy vagyok ezzel hogy akkor nem mondom ell.. de én megértem tényleg, csak félt
25/43 anonim válasza:
Persze hogy normálus es elvárható is!
26/43 anonim válasza:
Sztm normalis .. dolog most mi lenne ebbe a rossz? Hogy félt? Es hogy nem akkar olyan életet neked mint a mai fiatalok? Hogy pl 13/14 evesen teherbe esnek? Nekem van nem is egy ilyen ismerosom akik 13/12 evesek es terhesek
27/43 anonim válasza:
Utolsó, talán pont az, hogy az ember a saját életét a maga elképzelései szerint akarja élni, és nem úgy, ahogy az a szülőknek tetszik... mert hogy 1 db élete van...
"Nekem van nem is egy ilyen ismerosom akik 13/12 evesek es terhesek" - és? Erre találták ki a terhesség-megszakítást...
28/43 anonim válasza:
Hat sztm neha kell egy ilyen apuka aki véd es nem szeretné h rosszba keveredj h hammar teherbe es..
29/43 anonim válasza:
Kedves útólsó előtti, Szóval én úgy gondolom hogy pl egy 13/12 éves lánynak az iskolában a helye.. és otthon vagyis te azt akarod ezzel mondani hogy egy 12/13 éves kislány nyugodtan csinálja amit akar.. és b*asza el az életét és csinálja azt amit akar? én úgy gondolom hogy először is járja ki az iskolát legyen egy jó végzettsége és utána azt csinál amit akar és te szó szerint azt akartad ezzel mondani hogy a 13/14 éves kislányok nyugodtan essenek teherbe majd úgyis el lehet vetetni, Hát elég jó logikád lehet mit ne mondjak
30/43 anonim válasza:
Amugy az elvetetés is a szulo penzexd már ha itt tartunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!