Hogyan mondjam el?

Figyelt kérdés

Felnőtt nő vagyok,saját keresettel. Úgy döntöttem,hogy a párommal 2 év után szakítok, mert mióta terhes lettem jobban elkezdtem azokra a jelekre figyelni amiket korábban is észre kellett volna vennem,hogy valójában milyen ő. Hibáztam

De most itt állok terhesen és haza kell költöznöm a szüleimhez. Nem tudom nekik hogyan mondjam el. Tudom,hogy kiállnának mellettem de félek is valahol,mert tudom ez nekik is nagy fájdalom lesz.

2021. márc. 3. 20:30
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
50%

Én ilyen helyzetben segítenék a gyerekemnek, de azt NEM engedném, hogy oda szüljön, mert rhadtul nem lenne kedvem 50+-san ismét éjszakázni, meg a gyerek ordítását hallgatni, és fene tudja, meddig eltartani kettejüket.

A-a...

2021. márc. 4. 10:13
 42/45 anonim ***** válasza:
69%

"Nem tudom Ti mégis,hogy viselnétek ha egy férfi a nőiességetekben akármilyen módon megalázna."

Megaláz a nőiességedben, erre te gyereket akarsz szülni neki? Good job! Nagyon okos vagy.

Abba belegondoltál esetleg, hogy mi van, ha lány lesz és a lányod "nőiességét" is megalázza? Nem hiszem, hogy egyik napról a másikra lett ilyen. Az, hogy te ezt csak most vetted észre, kevés intelligenciára és ítélőképességre vall.

2021. márc. 4. 12:18
 43/45 anonim ***** válasza:
77%

"És mi van szegény olyan gyerekekkel akik olyan apa mellett nőnek fel akik nem mutatnak példát? Akkor milyen apaképe lesz egy gyereknek?"

És miért kell egy ilyen férfival összeállni? Miért kell neki gyereket szülni?

2021. márc. 4. 12:19
 44/45 anonim ***** válasza:
64%

41 eltartani tán nem kell, kap gyedet meg gyt- t..

De a sírás rész nekem is betenne( bár még gyerekem sincs nemhogy unokam)

2021. márc. 4. 16:52
 45/45 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező, azt azért leírhatnád, hogy pontosan mi a bajod a pasival. Nem úgy kezel, ahogy szerinted megérdemelnéd. Ez egy nagyon szubjektív és tág fogalom. Onnantól kezdve, hogy nem viszi neked mindig ágyba a reggelit, azon keresztül hogy megver egészen a megcsalásig bármi lehet.

Bővebb infoval jobb tanácsokat kapnál.

2021. márc. 4. 19:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!