Hogyan mondjam el?
Felnőtt nő vagyok,saját keresettel. Úgy döntöttem,hogy a párommal 2 év után szakítok, mert mióta terhes lettem jobban elkezdtem azokra a jelekre figyelni amiket korábban is észre kellett volna vennem,hogy valójában milyen ő. Hibáztam
De most itt állok terhesen és haza kell költöznöm a szüleimhez. Nem tudom nekik hogyan mondjam el. Tudom,hogy kiállnának mellettem de félek is valahol,mert tudom ez nekik is nagy fájdalom lesz.
Azt majd a szülők eldöntik, nekik gond-a ha a "nyakukra szül". Kérdező, én a helyedben mindenképp előállnék valami hosszabb távú tervvel is, gondolom te se örökre akarsz ott lenni a gyerekkel és ők is jobb néven vennék ha látnák, átgondoltál mindent.
A kapcsolat egyébként tuti menthetetlen? A párod tudja hogy ez a terved? És mit szól?
Hát ha a szüleid szempontjából nézzük elég sokk lesz nekik. Eleve az hogy terhes vagy, de ne örüljenek felhőtlenül az unokának mert amúgy te úgy döntöttél elhagyod a Józsit és jönnél ide.
Mi történt vajon az elmúlt pár hétben amit csak most vettél észre, eddig nem? A párod tudja hogy el akarod hagyni vagy hogy mi a baj, mert így látatlanban nehéz okosat mondani...
A szüleid elé pedig mindenképp kész tervvel állj, ha dolgoztál gyedet csak kapsz majd... mondj el mindent miből terveztél megélni, meddig lennél ott utána hogyan tovább stb.
Párod amúgy akarta a babát? Kicsit fura hogy pont most lett rossz ez a kapcsolat. Remélem nem egy rossz meglepi volt neki, mert igazából arról nem írtál mi is az a nagy baj köztetek amire "pont most" jöttél rá.
Kerdezo, tartasz attol, hogy a szuleid majd elitelnek a baba es a valas miatt?
Mindenkepp beszeld meg veluk, hogy nem vagy jol a kapcsolatban es hazakoltoznel hozzajuk. Biztosan segiteni es tamogatni fognak mindenben.
A leirasodbol az latszik, hogy miota allapotos vagy 3 honapja figyeltel fel a jelekre. Mik azok a jelek, amelyek annyira borzasztoak, hogy nem tudsz mar miattuk a ferjeddel lenni? Aprobb beszolasok, veszekedesek? Bunkozik, serteget? Lesz*rja a fejed? Nagyon nagyot kellett csalodnod benne, ha most 3 honap alatt rajottel, hogy menni akarsz...
Ha meg vannak az erzelmek, es a szeretet meg azert ott van, en lehet megprobalnek javitani a kapcsolaton.
Minden jot neked es a babanak es persze jo egeszseget.
Elolvastam majdnem minden választ...
Itt felmerülnek bennem kérdések,például,hogy mégis honnan szedtétek,hogy engem megcsaltak?
Csak akkor lehet egy kapcsolatnak vége,ha a felek nem hűségesek egymással? Minden más helyzetben ki kell tartani?
Nem tudom Ti mégis,hogy viselnétek ha egy férfi a nőiességetekben akármilyen módon megalázna. Ugye az is az én hibám? Bevallottam a kérdés elején HIBÁZTAM, abban,hogy már nem olvastam korábban a jelekből,amikből kellett volna
Ki mondta,hogy a szüleim nyakára akarok szülni? Szerintetek egy végleges állapot? NEM
De egy kisbabával segítség nélkül elég nehéz a kezdeti időszakban
Bemutatkozni nem szeretnék,remélem ezért nem leszek leteremtve ,de 27 éves,diplomás nő vagyok:) Bárkivel nagyon szívesen elbeszélgetek, aki megpróbált engem kioktatni,mert ugye kívülről könnyű észt osztani meg érvelni,hogy szegény gyerek apa nélkül nő fel
És mi van szegény olyan gyerekekkel akik olyan apa mellett nőnek fel akik nem mutatnak példát? Akkor milyen apaképe lesz egy gyereknek? Akkor azért maradjon egy nő egy kapcsolatban mert ez a normális? Hogy apa anya gyerekek
Mi lenne akkor,ha azt mondtam volna, már nem tudom elvetetni? Akkor meg miért szednétek szét?:D
Köszönöm ezt a nagyon sok kimerítő választ,igazán kedves,főleg azokra a válaszokra gondolok,akikről süt,hogy az érzelmi intelligenciájuk nulla
Egyébként meg kb.5 válasz kapcsolódik a kérdésemhez, a többieknek komoly szövegértési problémáik vannak, nem kérdeztem,hogy ki szerint kellene elvetetni a gyereket
Megnyugtatok mindenkit, a gyerekemnek a legjobb életet fogom teremteni, vagy így vagy úgy
Vagy apával vagy nélküle
Semmiben nem fog hiányt szenvedni és megtanítom neki,hogy ne álljon le hülyékkel veszekedni,mert felesleges😃
További minden jót kívánok mindenkinek:)
Hát ebben a témában mindenki csak bedobja hogy "vetesd el" bármi gond is van... 😅 nyilván nem a legideálisabb a helyzeted, de azért ne beszéljenek már a szulied nevében, hogy nekik mennyire rossz lesz ez így... majd ők
azt eldöntik maguknak, mi fér bele nekik. én is azt javaslom beszéld át velük a jövőbeli terveidet is, illetve hogy mi a gond a kapcsolatoddal. Minden jót nektek! De én titkon abban bízom, helyre tudjátok hozni a pároddal. 🙃
18-as hagyd már az ostobaságaidat!
Ja, remek olyan "családban" felnőni, ahol apa-anya félrekúr, meg síkideg, de a kölyök miatt inkább együtt vannak.
A gyerek sem hülye, tudja, hogy a szülei épp csak elviselik egymást. Remek kapcsolati mintát visz magával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!