Hogyan mondjam el?

Figyelt kérdés

Felnőtt nő vagyok,saját keresettel. Úgy döntöttem,hogy a párommal 2 év után szakítok, mert mióta terhes lettem jobban elkezdtem azokra a jelekre figyelni amiket korábban is észre kellett volna vennem,hogy valójában milyen ő. Hibáztam

De most itt állok terhesen és haza kell költöznöm a szüleimhez. Nem tudom nekik hogyan mondjam el. Tudom,hogy kiállnának mellettem de félek is valahol,mert tudom ez nekik is nagy fájdalom lesz.

2021. márc. 3. 20:30
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
46%

Ebben az esetben szerintem buta vagy hogy megtartod, másik fele hogy ezt a problémát tudnod kéne kezelni mert a gyerekkel nagyobb döntéseket kell majd meghoznod, de úgy néz ki hogy még egy szimpla mondatot egy döntést sem tudsz elmondani a szüleidnek.

Mennyi idő után vállalatok gyereket? Biztos hogy a parod is akarta?

2021. márc. 3. 21:33
 12/45 A kérdező kommentje:

11-es te most tényleg ennyire buta vagy?

Leírtam 2 éve vagyunk együtt. IGEN AKARJA, de nem fogok egy 💩 kapcsolatba benne maradni egy gyerek miatt

Pont most kell erről gondolkoznom, a jövőnkről

Buta vagyok mert megtartom? Megtartok egy magzatot aki ÉL és akit AKARTUNK😃 hmmm...

2021. márc. 3. 21:44
 13/45 anonim ***** válasza:
80%

Sztem mondjuk pont senki nem kért tanácsot, hogy elvetesse vagy megtartsa-e a gyereket. Szóval ezt hagyjuk is.

Amúgy kérdező, mély levegő es mindent bele. Sz_pas lesz picit valszeg az elkövetkező 2-3ev, de túl lehet élni. A szüleid pedig támogatni fognak.

2021. márc. 3. 21:55
 14/45 A kérdező kommentje:

Igazából nem az háborít fel,hogy valakinek az a véleménye,hogy egy babának édesapa mellett kell felnőnie

(Ettől lesz apukája egyébként is,jelen lehet az életében,joga van hozzá)

Teljesen tisztában vagyok vele,hogy ez lenne a “normális”

Ahogy azzal is,hogy egyedülálló anyaként nem egyszerű az élet,mert a közvetlen környezetemben is vannak olyanok,akik egyedül nevelik a gyerekeiket. De kíváncsi lennék arra,hogy akik az abortuszt tanácsolták,hányan estek át rajta?

Tulajdonképpen mondhatjuk úgyis,hogy a kérdés megnyugtatás céljából jött létre,néha egy-egy kedves szóból is lehet erőt meríteni, Nekem nem igazán vannak olyan barátaim akikben ilyen mélyen bíznék. És nem élek most meg egyszerű időszakot

Szomorú vagyok,hogy az emberekből kifogyni látszik az empátia

2021. márc. 3. 22:11
 15/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm aki kedvesen,jó szándékból írt😊❤️
2021. márc. 3. 22:12
 16/45 anonim ***** válasza:
69%
Ha gondolod, mesélj nyugodtan, hogy mi történt, mikor akarsz odaállni anyudek ele stb. Vagyunk meg itt páran normálisak.
2021. márc. 3. 22:13
 17/45 anonim ***** válasza:
23%
Vagy ezért nem kene két év után gyereket szülni valakinek vagy is akarni.
2021. márc. 3. 22:19
 18/45 anonim válasza:
26%
Ha a gyerek apa nélkül nő fel, hajlamos arra, hogy depresszióba essen. Tapasztalatok alapján, én is így jártam, azóta tart. Úgyhogy inkább menjetek párterapeutához, vagy mittudomén, de hidd el, a gyerek ér annyit hogy most ezt kibírd. Kérlek...nem kell teljesen kibékülni, de legalább viseljétek el egymást. Sokkal jobb lesz a gyereknek, és idővel nektek is.
2021. márc. 3. 22:23
 19/45 anonim ***** válasza:
71%

Ezeket a hülyeségeket.. nagyon sokan apa nélkül nőttünk fel és köszi, tök jól vagyunk.

Sőt, ma már a legtöbb gyerek így nő fel, akkor mind pszichologusra szorul?

Ha szar a kapcsolat, ilyen indokkal maradjon benne? Omg...az a gyereknek 10000x rosszabb lenne!

2021. márc. 3. 22:28
 20/45 anonim ***** válasza:
32%

Apukája lehet, hogy lesz. De családja nem. Pont azért kellene elvetetni, mert nem lesz családja. Már úgy indít az életben, hogy nincs egy minta a családról.

Most azt mondja, hogy akarja a gyereket, mert nem tudja, hogy mivel jár. De később is így fog gondolkodni? Ha melletted nem bírt kitartani, akkor majd a gyereknél ki fog tartani? Nem. Te is tudod, hogy csak jelképesen lesz apja a gyerekednek. De ez a te döntésed.

2021. márc. 3. 22:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!