Apámnak adtok igazat vagy nekem? Szerinte jogos felvenni a telefonomat, ha épp akkor hívnak amikor nem vagyok a közelben. Pontosabb leírás is van.
Szóval a szüleim elváltak, apám, anyukám se velünk élnek, de apám a nőjével állandóan itt tölti az ünnepeket. Egy ilyen alkalommal pont kint voltam és a házban szólt a mobiltelefonom, anya hívott engem. Pár perccel később mentem be, akkor láttam hogy apám felvette a telóm és beszél vele.
Szerintem ez pofátlanság és meg is mondtam neki, persze mindig mindenben neki van igaza, úgyhogy nem álltam le vele vitatkozni, csak meglepődtem. Régebben azért normálisabban állt a dolgokhoz, nagyon megváltozott.
Vagy szerintetek nem fura felvenni más mobilját? Én sose tenném, ez magánügy.
Nincs igaza apudnak, mert valójában tényleg semmi joga nem volt felvenni, főleg, hogy anyukád hívott, akivel ezek szerint nem a legfényesebb a kapcsolata.
Nálunk úgy szokott lenni, ha mondjuk anyukámat hívja apukám, nagyim vagy tesóm akkor őket - persze csak ha nincs a közelben anyám - én is felveszem, de pl.: munkatársakat, egyéb olyan embereket akiket ő ismer, én pedig nem, azokat soha. Nem tudom miért, nekem kicsit kínos olyan embereknek felvenni a telefont akik egyrészt nem engem hívtak, másrészt meg nem ismerem őket, de tényleg ahány ház, annyi szokás.
#12-es vagyok.
Igazad van kérdező, én csak azt nem értem, hogy előttem senkit nem pontoztak le ennyire, pedig én is csak a saját véleményemet írtam le, szerintem ezzel senkit nem bántottam meg, nem mondtam, hogy bárkinek is úgy kéne csinálnia, mint nekem, de mindegy.
Ahogy előttem írták:
Attól függ, hogy ki keresi, mivel ki van írva.
de apám a nőjével állandóan itt tölti az ünnepeket. - ezt egyáltalán nem tűrném el.
Átjönnek pár órára, az okés, aztán lehet szépen hazamenni, de nem fél délután és kb minden nap nálam dekkolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!