Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám az őrületbe kerget!...

Anyukám az őrületbe kerget! Tanácsok?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok, a barátommal élek, anya külföldön. Ahányszor felhív csak kritizál, semmi sem jó neki. Most épp az a problémája, hogy a barátom családja segít nekünk albérletet keresni, így olcsóbban kapjuk meg ismerős által.

Utóbbi 1 hétben a problémája velem:

- nem dolgozom teljes állásban (egyetemista vagyok)

- sokat látogatom meg a keresztlányom, nem a saját életemmel foglalkozom

- kövér vagyok

- nem lehet rám számítani (mindig bármiben számíthat rám, itthoni ügyeit is én intézem, egy szavába kerül)

Továbbá,miután ő lehordott és én megmondom neki, hogy mennyire gonosz ő elkezd sírni leteszi, benyugtatózza magát és öngyilkossággal fenyeget. (évek óta rutin nála)(pszichiáterhez is jár szorongással) Szeretem és nyilván nem akarom egyedül hagyni, de szerintetek mit kellene tennem?

2021. márc. 2. 16:42
 1/6 alletta ***** válasza:
97%
itthonról nem sokat tudsz tenni. honnan ilyen jól informált, ha külföldön él?
2021. márc. 2. 16:46
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
Ne mondj el neki olyat, amiért tudod hogy kritizálni fog.
2021. márc. 2. 16:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne ossz meg vele ennyi infót az életedről. Akkor nem tud mibe belekötni.

Tereld el a szót, hogy magáról meséljen, vele mi újság,hogy megy a pszichiátriai kezelés.

A többit meg engedd el. Nem érdemes nagyon lelkizni vele mert csak magára veszi és fenyegetőzik ahogy írtad.

A legtöbbet már megtetted. Külön élsz, ráadásul másik országban is vagytok.

2021. márc. 3. 03:53
 4/6 anonim ***** válasza:
25%
Én egy nagy veszekedést rendeznék ahol kiosztanám idegből, ha már nem lehet vele megbeszélni, ettől valószínűleg eltávolodnánk...
2021. márc. 3. 08:28
 5/6 anonim ***** válasza:
53%
szerintem innentol kezdve semmihez semmi koze. Semmilyen infot ne ossz meg vele, mert ugyis jon a szokasos ongyilkossagos zsarolas... Sajnalom, hogy nem erdemes vele megbeszelni semmit, de te is tudod, hogy beteg az elmeje es nem lehet megbizni benne.
2021. márc. 3. 09:13
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Aki, a jelenetes veszekedéses részt írta, sajnos nem tudok tiszteletlen lenni vele, meg kiabálni, de köszi azért!

Próbálom vele kevésbé tartani a kapcsolatot és a saját életemmel foglalkozni.

2021. márc. 4. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!