Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ér sokkal kevesebbet...

Miért ér sokkal kevesebbet sok családban még ma is a lány?

Figyelt kérdés
Nálunk is...
2021. febr. 28. 09:54
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem az elmúlt evekben inkább fordult a dolog. Sok fórumon inkább azt látom, hogy mindenki lanygyereket szeretne. Főleg mióta sok az egyedülálló anya.
2021. márc. 1. 08:15
 32/39 anonim ***** válasza:
72%
Több, mint másfél millióan laknak Bp-n, ez több, mint az ország lakosságának 10%-a. Az pedig nem vidék vs főváros kérdése, ki konzervatív, ki mennyire szexista, ki mennyire felvilágosult. Vidéki kisvárosba születtem, és kifejezetten örültek, hogy lány lettem.
2021. márc. 1. 17:12
 33/39 anonim ***** válasza:
72%
Látom, az észérvekkel most sem törődsz...
2021. márc. 1. 17:23
 34/39 anonim ***** válasza:
0%

ja bocs közben 32-esre válaszolok akkor még:

Azt tudod kik laknak másfélmillióan bpn? rohadt sok felavászkodott vidéki, az nem zavar? Az rohadtul nem Budapesti, csak idejöttek lakni. Plusz csomó külföldi.

Ezért nem igaz amit írsz.

Oké h örültek, nem is mondtam hogy mindenki, de az általánosításban az a szép, hogy nem feltételezi, hogy mindenkire igaz, csak hogy a legtöbbre.

2021. márc. 1. 17:23
 35/39 anonim ***** válasza:
13%
34es, kettőnk közül csak én törődöm, csak nem olvastam amit írtál, hanem újraírtam amit jogtalaunl töröltek :D
2021. márc. 1. 17:24
 36/39 anonim ***** válasza:
96%
Na mert aki Bp-n született, az mind felvilágosult, cseppet sem szexista emberek... 😄 De jó, hogy ez csak ennyi kérdése.
2021. márc. 1. 17:25
 37/39 anonim ***** válasza:
68%
Az általánosítás mióta észérv? Intelligens ember eleve nem általánosít. Az értelmiséget pedig megtalálod Szegeden, Debrecenben, Pécsen is.
2021. márc. 1. 17:30
 38/39 anonim ***** válasza:
43%
Én nem ismertem az egyik tatámat, de anyukám mesélte, hogy amikor megtudta, hogy az első unokája (a nővérem) kislány lesz, felpattant és kiviharzott a szobából. Ráadásul az ő családjukban többnyire csak egy gyermek volt jellemző. Én lány lettem és második gyerek, így a szemében kb egy senki lettem volna. Mai napig nem tudom megérteni ezt a felfogást.
2021. márc. 2. 20:38
 39/39 anonim ***** válasza:
Nálunk fordítva van. A keresztanyám anyósa akihez ugye semmi közöm, ő tévedhetetlen, és ez nagyon idegesít. Bár 14 éve még elment, 10 évesen még azért vagy nem is érti a gyerek, de 15 évesen már értettem de még nem zavart, de mára már nagyon unom. Ez arról szól hogy milyen a pozíció mind anyagilag mennyire van eleresztve, mind mennyire jól vezeti a magánéletét. Rám egyik sem igaz, de nem jó ráerősíteni hogy mekkora senki vagyok.
2021. márc. 11. 10:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!