Miért nem érdeklődnek a szüleim, hogy mi van velem?18
Apámmal konkrétan egy kezemen meg tudom számolni, hogy mennyit beszéltünk egymással köszönésen kívül az elmúlt 4 évben, pedig tökre egy háztartásban élünk. Ha magamtól beszélek nem túlzottan érdekli.
Anyám érdeklődése meg a tanulmányi és egyéb eredményeimig terjed. Ha személyes dologról van szó tuti veszekedés lesz belőle, mert nagyon máshogy gondolkodunk, és szentül meg van győződve róla, hogy én valamit csak azért gondolok úgy ahogy, hogy ellenkezzek vele. Felszínesek a beszélgetéseink, csak akkor nincs vita ha ő utálkozik valami munkatársra és egyetértek vele. Ha én mesélek valamit random magamtól, nem figyel, kérdezek valamit, nem válaszol, mintha a falnak beszélnék, esetleg félbeszakít, hogy őt ez nem érdekli. HA ezt szóvá teszem neki megsértődik, engem hibáztat. Mindemellett hisztizik, hogy semmit nem mondok el neki, hogy az én hibám rossz a kapcsolatunk(véletlen sem az övé), és hogy majd ezt de meg fogom bánni ha ő halott lesz... Illetve akkor érdeklődik, ha a mamámnál, az ő anyjával voltam, hogy a mamámmal mizu. De hogy velem mizu a jegyeimen és az iskolai kötelességeken kívül...
Miért ilyenek a szüleim?
Egyszerű a válasz.
Anyud nárcisztikus személyiség.. a legrosszabb típus.
Vigyázz, nehogy felnőtt korodra a döntéseidbe beleszóljon, párválasztás vagy akár házasság után is. Légy erős, ne hagyd magad, csak te tudod mi a jó saját magadnak.
Apud meg nem tudom, legtöbb apa ilyen, bár lehetne kicsit érdeklődőbb..
Uhhh, ismerős, az én szüleim is ilyenek. Kérdezni soha nem kérdeznek, ha magmtól mesélnék valamit akkor meg se hallják vagy a szavamba vágva kezdenek másról beszélgetni. Ami vicc, hogy a párom iránt nagyon érdeklődők, őt mindig kérdezik hogy hogy van, mi újság vele, mi a helyzet melóban, hogy van a család, barátok, stb. :)
Én már nem veszem magamra, tudomásul vettem hogy nem érdelem őket aztán kész. :D
Mióta önálló életem van azóta könnyen elfogadom, régen mondjuk nehéz volt amíg együtt éltünk.
Kitartást kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!