Anyám ezt gondolja rólam?
Sosem éreztem azt, hogy jó kapcsolatom lett volna vele. Sosem törődött velem annyira. (Tető volt a fejem felett, ennem volt mit, ruhám is volt...de szeretetet nem igen mutatott felém) Mindig csak degradált,hogy nem fogom semmire sem vinni, púp vagyok a hátán. Diplomámnak sem örült, esküvőmre is csak annyit mondott, hogy drága a válás. Látom rajta, hogy böki a csörét, hogy messzire elköltöztem és egyenesben van az életem.
Látogatásom alkalmával mondtam neki, hogy előléptettek egy komolyabb pozícióba több pénzért.(mindig is érdekelte a pénzügyeim, csak pont ezért nem mondok számot... Anno is ezért telt be a pohár.) És erre kibukott belőle, hogy "nem is vagy annyira elbaszott leány". Lelkileg mindig is szadizott, de ennyire nyíltan még sosem mondott nekem ilyet. Majd jött a mosakodás, hogy az apja is így beszélt vele..mondom persze nem kell a duma. Meg ha így is volt, velem nem kellene így beszélned...
Volt már valaki hasonló cipőben? Mit gondoltok?
29L
Anya ide, anya oda, el kell felejteni...előbb-utóbb feltűnik neki, hogy még csak nem is telefonálsz..nem kell tudnia sem a címedet, sem a telefonodat..ebből lejön neki, hogy nem kívánatos személy..
Ne akarjmegfelni..inkább a férjednek, és a munkahelyednek..
Anyád nélkül elvagy, remélem. Ha véletlenül szülsz, akkor az unokáját nem szabad megmutatni, mert arra is fitymálólag fog egjegyzést tenni...kell az neked? Ugye nem? Naugye.
Hú, én 38 hetes várandós vagyok, valahol még az első trimeszter vége felé anyám rá megint rájött az öt perc és letiltott totál indokolatlanul Facebookon. Nagyon jól tudta, hogy a valószínűleg egyetlen unokáját várom. Magamért soha nem koptattam le teljesen, max. pár hónapos mosolyszünetek voltak, de ezt most ráhagyom és ha akarja sem veszem fel vele újra a kapcsolatot. A fiam és saját érdekemben. Természetesen ennek nagyon hosszú előzménye van, ez csak az eredmény. Sokkal nyugodtabb vagyok nélküle.
Sajnos saját magunkat kell megerőltetni, hogy ezeket a mérgező kapcsolatokat elvágjuk egy életre.
29 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!