Vannak itt olyanok( 30tól-60 évesig) akiket nem vertek a szüleik?
Figyelt kérdés
2021. febr. 21. 08:29
22/31 anonim válasza:
Kérdező, egyáltalán nem volt jellemző anyukád korosztályára, hogy verték volna őket. A te családodban verték a gyerekeket és nyilván az ember baráti köre, környezete nagyrészt hasonló mentalitású/helyzetű emberekből tevődik össze. Ezért hallod azt anyukádtól, hogy a többi gyereket is verték, de nem kell általánosítani.
23/31 anonim válasza:
Hát na.. kb ez a 30 körüli korosztály az utolsó normális, a náluk fiatalabbak már a liberális nevelés szörnyszülöttjei, agyon vannak kényeztetve nem voltak fegyelmezve nehogy a kis lelkük sérüljön, és látjuk mi lett belőlük.
24/31 anonim válasza:
57 vagyok (N) és engem soha nem vertek. De a baráti-rokoni-ismeretségi körömből se ismerek olyat, akit vertek volna.
25/31 anonim válasza:
Soha nem vertek a szüleim. Sőt, a szüleimet sem verték. Ismerősök közül sem tudok ilyenről. 57N
26/31 anonim válasza:
35 vagyok, egyszer ütött rá anyukám a kezemre pár éves koromban azért, mert jó nagy lendülettel levertem az asztalról a főzeléket ami beterítette a pár napja festett falat. Más nem volt
27/31 anonim válasza:
Engem sem vertek soha max 1-2 pofont kaptam de az utólag belegondolva teljesen jogos volt 40N
29/31 anonim válasza:
Engem vertek (34/N) 15-16 éves koromig, a páromat (30) és az exférjemet (33) nem.
30/31 anonim válasza:
83-ban születtem, két-három pofonra emlékszem amit anyámtól kapunk gyerekként öcsémmel, amikor már undorítóan martuk egymást. Ezen kívül soha nem kaptunk. Apánk sosem emelt ránk kezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!