Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mikor fogja már fel a családom...

Mikor fogja már fel a családom, hogy nekem így a jó?

Figyelt kérdés

Nem iszom vizet csak zéró kólákat meg zéró ice tea-ket.

Már rengetegszer betámadtak otthon ezzel de ha én egyszer így érzem jól magam?

Ha egyszer nem vagyok képes azt az íztelen szar folyadékot lenyelni?

Sportolásnál is mindig mindenhol csak a zéró ice teák én nem bírok vizet inni.

És igen nem szégyellem bevallani megiszok belőlük egy nap 3-4 litert.

Vizet csak akkor bírom meginni ha nagyon kivagyok fáradva és nagyon nagy folyadék hiányom van de egyébként nem.

Már rengetegszer betámadtak ezzel, hogy ez így, hogy ez úgy de ezaz én dolgom.

Ha később lesz valami következménye akkor majd azzal nekem kell elszámolni és nem nekik.

Így érzem jól magam és én a zéró üdítőkre esküszöm nem a vízre mi ezzel a baj?

2021. febr. 17. 11:54
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
86%
Ki fizeti neked a napi több liter cuccot?
2021. febr. 17. 16:06
 32/38 anonim ***** válasza:
9%
Annyira szeretem, hogy az ilyen kérdéseknél mindenki az egészség nagykövete, amúgy meg a fél ország rántott húst, kenyeret, pörköltet és nokedlit, cukros teát meg üdítőket, fánkot stb. eszik-iszik, elég benézni az ételek kategóriába...
2021. febr. 17. 16:54
 33/38 anonim ***** válasza:
92%

Na hat en nagyon nem vagyok az egeszseg nagykövete, sot a gyorsettermeket sem vetem meg! De miota lehet azt összehasonlítani, hogy vki otthon eszik kenyeret (mi mast egyen reggelire?) meg rantott húst, azzal hogy a kerdezo mindennap megiszik 3 liter üdítőt? (mellé víz nuku)

Amugy meg fingom nincs mi a kerdes tárgya, te egy makacs undorito egészségtelen ember vagy, igy fogod folytatni, akármit mondunk mi,vagy a családod. Legfeljebb meghalsz majd 30 evesen. Ennyi, nem tudom ebbe mi volt a kerdes.

2021. febr. 17. 17:16
 34/38 anonim ***** válasza:
97%
A mentális egészségednek úgyis annyi lesz, ha csak szenvedés neked, meg ilyen áldozatokat kell hoznod. Mint valami kiégett nem tudom micsoda, 17 évesen. Gratulálok. A kedves szüleidnek is, hogy ezt hagyják. Az a sok lötty már annyira mindegy egy olyannak, aki már itt tart. Nesze neked normális gyerekkor. Egy önsanyargató szenvedés az egész. Szülőként pofán is köpném magam, ha ez lenne a gyerekemmel. Neked meg további kellemes szenvedést. Igyad csak, megérdemled.
2021. febr. 17. 21:16
 35/38 anonim ***** válasza:
98%
A hivatásos sportolóknak pont abban kéne példát mutatni, hogy hogyan lehet szeretettel és élvezettel sportolni. Ha már toljuk belétek a súlyos pénzeket, joggal várhatnánk el, hogy testileg és LELKILEG egészséges sportolókat lássanak a gyerekeink tv-ben, meccseken, versenyeken.
2021. febr. 17. 23:27
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

Ez szerintem kamu!

Ha valoban sportolnal es verseny szeruen akkor tudnad, hogy ezeket nem lehet mindig inni.

Egy sportolo nem fozelekeket eszik.

Undorito bekepezelt stilusod van, foleg a szuleid fele.

2021. febr. 18. 01:29
 37/38 anonim ***** válasza:
86%

Semmi liszt meg cukor 😂😂😂😆 és liter számra tolod a cukrot.

😂😆😆

Majd ne csodálkozz ha a fogaid rohadnak, a gyomrod - nem most, majd.. - "megköszöni a "törődést" ha meglátogat az IR vagy a cukorbetegség.

A rengeteg cukros édesítőszer sokkal jobban szárítja az embert.

Ahhoz képest, hogy fene nagy élsportoló vagy jó buta.

2021. febr. 18. 07:08
 38/38 Metionin ***** válasza:
Jónak nem jó amit csinálsz de meg tudom érteni. Én se szeretem a sima vizet, egyszerűen zavar hogy nincs íze. Lehet hogy amiatt van hogy kiskoromban nem szoktattak hozzá, anyám mindig a szénsavas olcsó üdítőket vette. Tini korom óta nem iszom szénsavasat, kólát nagyon ritkán de a vízzel még mindig nem tudok mit kezdeni, általában ízesített ásványvizet vagy gyümölcslevet vagy teát iszom. Próbáltam magam ráállítani a vízre sokszor, semmi más nem volt itthon direkt de akkor meg nem ittam egész nap inkább. Minimum citromlevet kell tennem a vízbe hogy megigyam, ez van, sportoláskor citromos vizet iszok mindig.
2021. febr. 18. 14:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!