Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mikor fogja már fel a családom...

Mikor fogja már fel a családom, hogy nekem így a jó?

Figyelt kérdés

Nem iszom vizet csak zéró kólákat meg zéró ice tea-ket.

Már rengetegszer betámadtak otthon ezzel de ha én egyszer így érzem jól magam?

Ha egyszer nem vagyok képes azt az íztelen szar folyadékot lenyelni?

Sportolásnál is mindig mindenhol csak a zéró ice teák én nem bírok vizet inni.

És igen nem szégyellem bevallani megiszok belőlük egy nap 3-4 litert.

Vizet csak akkor bírom meginni ha nagyon kivagyok fáradva és nagyon nagy folyadék hiányom van de egyébként nem.

Már rengetegszer betámadtak ezzel, hogy ez így, hogy ez úgy de ezaz én dolgom.

Ha később lesz valami következménye akkor majd azzal nekem kell elszámolni és nem nekik.

Így érzem jól magam és én a zéró üdítőkre esküszöm nem a vízre mi ezzel a baj?

2021. febr. 17. 11:54
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
93%
Mert bajod lesz belőle. Mondom úgy, hogy én is imádom a zéró italokat. De max fél litert iszom belőle. Én úgy szoktam le róla, hogy szódát iszom mindig citrommal vagy lime-mal.
2021. febr. 17. 11:58
 2/38 A kérdező kommentje:
Jó te nem tudod miket élek meg azzal, hogy a verseny sportom miatt állandóan formában kell tartanom magam és versenysúlyban lennem meg a testzsíromat 10%-on tartani folyamatosan és kb félévente ehetem egyszer a kedvenc kajáimat és akkor is csak módjával szóval akkor legalább a zéró üdítők ízét hadd élvezzem korlátlanul ha már mást nem tudok.
2021. febr. 17. 12:08
 3/38 anonim ***** válasza:
96%
napi fél liter bőven elég lenne. Én is versenysportoltam anno.
2021. febr. 17. 12:09
 4/38 A kérdező kommentje:

Napi fél liter nekem nagyon kevés ahhoz, hogy valamivel kompenzáljam a kedvenc kajáim hiányát.

Van egy célom ezzel a versenysporttal és előírtak mindenkinek személyre szabottan egy étrendet amit tartanunk kell vagy ki vagy rúgva.

Tartom már évek óta de csak szenvedek vele.

Legalább ezt az egyet hadd tudjam élvezni ami valamennyire kompenzálja a kedvenc kajáim hiányát és bűntudat mentesen fogyasztható mert semmi szénhidrát meg zsír nincsen benne amitől megemelkedne a testzsírom vagy elkezdenék hízni.

2021. febr. 17. 12:16
 5/38 anonim ***** válasza:
84%
csak jót akarnak, mert a zéró üdítőkben található édesítőszer nagyon káros.
2021. febr. 17. 12:16
 6/38 anonim ***** válasza:
91%

Szétcseszed a szervezeted a sok szarral. Ez persze a te dolgod, de a családod meg szeret téged, és aggódnak. Úgyhogy sehogy nem fogod tudni őket lepattintani a témáról, pláne ha még velük élsz. Ez olyan mintha pl napi egy doboz cigit elszívnál, nyilván akkor is próbálnának lebeszélni.

Kipróbálhatanád az édesítés nélküli filteres teát, én víz helyett kb csak azt iszom.

2021. febr. 17. 12:17
 7/38 anonim ***** válasza:
89%
A foszforsav elvékonyítja a fogzománcot és a sok foszfor bevitele csökkenti a csonttömeget (1 foszfor 2 kálciumot visz magával, amikor kiürül a szervezetből).
2021. febr. 17. 12:27
 8/38 anonim ***** válasza:
16%
Fogadni merek h csaj vagy és hisztis...
2021. febr. 17. 12:31
 9/38 anonim ***** válasza:
90%

A zéró kóláról annyit, hogy a sok szénsavas ital eleve nem egészséges. Árt a fogaknak, megviseli a gyomrot stb.

Amúgy, ha annyira megvisel, hogy nem eheted a kedvenc kajáidat, hogy kvázi pótszerekhez nyúlsz, akkor gondold végig, ér-e ennyit a versenyzés.

2021. febr. 17. 12:32
 10/38 A kérdező kommentje:
Szénsavasból max fél litert iszom meg a többi az mind szénsavmentes zéró.
2021. febr. 17. 12:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!