Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi volt a legkínosabb beszélge...

Mi volt a legkínosabb beszélgetés a szüleitekkel?

Figyelt kérdés
Szülők is válaszolhatnak.

2021. febr. 15. 12:55
1 2
 11/14 SAMpernatural ***** válasza:
94%

Mikor kicsi voltam és anya kérdezte fürdés után, hogy mitől van olyan jó illatom. Nem akartam meg mondani ,hogy fürdésközben a pocakomat a mosó porral meg mostam.

A másik pedig, mikor beírást kaptam iskolában.

2021. febr. 15. 15:04
 12/14 anonim ***** válasza:
95%
Amikor 13 éves voltam, anyám kérdezte, hogy szoktam e magamat kielégíteni. Nem akartam neki erről beszélni.
2021. febr. 15. 17:05
 13/14 anonim ***** válasza:
82%

-"Apa légyszi ne gyere ki a szobából egy 15 percet, mert van nálam valaki."

-"Ok"

17 éves voltam, szerintem azt sem tudta, hogy pasizok, azt meg pláne nem, hogy már nem vagyok szűz. :D

Nem emlegette azóta, de rohadt kínos még mindig. Persze a srác sosem került bemutatásra.

2021. febr. 16. 05:45
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Amikor apukám megkérdezte, hogy lefeküdtem-e már a barátommal (aki amúgy azóta a férjem), és hogy JÓ VOLT-E. 😄 Hozzáteszem semmi rossz szándék nem volt benne, a férjemet is nagyon szereti, egyszerűen csak kíváncsi volt. De az addigi 20 évem alatt egyszer sem beszélgettem vele ilyesmiről, a lányok az ilyesmit ugyebár nem az apjukkal szokták általában megvitatni. Ezért is ért váratlanul. Ráadásul épp ebédeltünk kettesben, én latopoztam közben, ő olvasott, nem is szóltunk egy szót sem 5-10 perce. Szóval így minden előzmény nélkül egyszer csak felnézett, és: "na, és lefeküdtél már vele?" Máig emlegetem, pedig 10 éve volt, persze poén, de akkor köpni-nyelni nem tudtam hirtelen. 😄
2021. febr. 16. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!