Nem segít nekem apám?
Nekem nagyon ritkán szokott segíteni mert én szoktam egyedül takarítani az állatokat meg etetni is de amikor ő takarítsa az udvart vagy szedi össze a vasakat mert viszi le adni akkor én segítek neki ti mit mondtok erre mit csináljak máshogy?
16/F
Azt, hogy embernek tanít. Nekem se segítettek sok mindenben a szüleim és tessék, nő létemre önfenntartó mini gazdálkodásra törekedek.
Hidd el, a későbbiekben sokat köszönhetsz majd az apukádnak. Nekem 14 évesen általánosba az osztálytársaim nem tudtàk, hogy mi az a gereblye (most vagyok 20). Szóval ebből csak nagyobb hasznod lesz, csak még 16 évesen ezt nem látod be :D
Valószínűleg mert örül neki, hogy meg csinálja a fia, ő pedig pihenhet. Nem kell ebbe élet tanítást belelátni:D
Ha akarod, hogy segítsen, kérd meg rá. Magától kétlem, hogy felajánlkozna ha eddig sem zavarta ha egyedül csináltad.
Maradj is ilyen!! Sok gyerek azt hiszi hogy ez ugráltatás pedig egyszer majd megköszönöd hogy nem lettél fajankó!
Még fiatal vagy van erőd apád már éveket dolgozott a családért ez a minimum, ne érezd magad kihasználva legyél büszke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!