Nem segít nekem apám?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon ritkán szokott segíteni mert én szoktam egyedül takarítani az állatokat meg etetni is de amikor ő takarítsa az udvart vagy szedi össze a vasakat mert viszi le adni akkor én segítek neki ti mit mondtok erre mit csináljak máshogy?

16/F

2021. febr. 15. 07:59
 1/6 anonim ***** válasza:
45%

Azt, hogy embernek tanít. Nekem se segítettek sok mindenben a szüleim és tessék, nő létemre önfenntartó mini gazdálkodásra törekedek.

Hidd el, a későbbiekben sokat köszönhetsz majd az apukádnak. Nekem 14 évesen általánosba az osztálytársaim nem tudtàk, hogy mi az a gereblye (most vagyok 20). Szóval ebből csak nagyobb hasznod lesz, csak még 16 évesen ezt nem látod be :D

2021. febr. 15. 08:18
 2/6 anonim ***** válasza:
96%

Valószínűleg mert örül neki, hogy meg csinálja a fia, ő pedig pihenhet. Nem kell ebbe élet tanítást belelátni:D

Ha akarod, hogy segítsen, kérd meg rá. Magától kétlem, hogy felajánlkozna ha eddig sem zavarta ha egyedül csináltad.

2021. febr. 15. 08:26
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
Esetleg azért nem segít, mert ő dolgozik, te meg nem?
2021. febr. 15. 08:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Kérted már hogy segítsen? Nem hiszem hogy nem-et mondana ha megkéred időnként.
2021. febr. 15. 08:54
 5/6 anonim ***** válasza:
70%
Semmit, pont jól csinálod- és tiszteletem hogy nem vagy olyan lusta mint a korosztályodból sokan. Apád dolgozik, szerencsés hogy számíthat rád, és nem egy kis kényeske van a nyakán aki hisztizik ha meg kell valamit csinálni. Jó olvasni hogy vannak még normális tizenévesek.
2021. febr. 15. 08:54
 6/6 anonim ***** válasza:
54%

Maradj is ilyen!! Sok gyerek azt hiszi hogy ez ugráltatás pedig egyszer majd megköszönöd hogy nem lettél fajankó!

Még fiatal vagy van erőd apád már éveket dolgozott a családért ez a minimum, ne érezd magad kihasználva legyél büszke.

2021. febr. 15. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!