A szülők hány százaléka bánja meg, hogy gyereket vállalt?
Figyelt kérdés
Legyen az a gyermekkel járó akármilyen hátrány miatt.2021. febr. 14. 19:09
1/32 anonim válasza:
Nem tudom, de aki megbánja, annak tuti h akkor is szr élete lenne ha nem lett volna gyereke.
2/32 anonim válasza:
Sztem több, mint gondolnánk, de a teljes szülői számon belül arányaiban így is marginális, ez szinte biztos, max 1-2%-ra teszem.
3/32 anonim válasza:
szerintem sokan csak nem merik bevallani.
4/32 anonim válasza:
En azt bántam meg,hogy csak 2 gyermekem van, mindig nagyobb családra vágytam.Csak egy bajom van, hogy nagyon hajlamos vagyok az aggodalomra.
5/32 anonim válasza:
Sokan, csak ezt nem "illik " bevallani. De mást sem hallok a többi anyától csak hogy szar élete van-vagyis a gürizés meg a gyerekeke ellátása mellett nincs is élete.
6/32 anonim válasza:
Én szörnyen bánom, mert úgy érzem nem vagyok valami elég jó szülő és sajnálom a gyerekeimet, hogy mellettem kell felnőniük. Ezen kívül azt hiszem semmit sem bánok. Sosem leszek elég jó anya. Sajnos.
7/32 anonim válasza:
És ahogy elnézem, utolsó, te is ott tartasz ahol az anyák többsége: sárba van taposva az önbecsülésed.
8/32 anonim válasza:
Normális esetben nem lehet megbánni úgy gondolom. Én nem bántam meg pedig sok minden változott az életemben. Viszont, aki megbánta azon látszik. Van egy kolleganőm aki igen, látszik rajta h a gyereke nyűg, hiába töltögeti a face re a közös képeiket alkalomadtán, aki nem látja nap mint nap még el is hiszi h az az igaz, pedig nem, nagyon nem.
9/32 anonim válasza:
Minden szülő bánja egy idő után, hogy gyereket vállalt csak nem merik bevallani..
Kisgyerekként persze cuki meg minden, de amikor jön a kamaszkor akkor lesz a szülőnek egy megbánt tett. Ilyenkor szokták azt mondani,, ha tehetném másképp csinálék mindent! "
10/32 anonim válasza:
Statisztikai adatokkal ezt nem igen lehet igazolni, ezért százalékot mondani felesleges.
Kevesen vallják be, mert félnek a társadalmi megvetéstől. Hazánkban nem is csoda, hiszen itt ugye a tsalád az első, meg mindenekfelett álló (legalábbis a propagandában). De az biztos, hogy sokan bánják. Van, aki kicsit bánja, van, aki úgy érzi, hogy az egész életét tette tönkre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!