275. nap: A szülők még mindig nem gyanítják, hogy kitúrtam a csemetéjüket. Pedig nem volt egyszerű a gyilkosság, a nyomokat eltüntetni, a holttesttől megszabadulni. Azóta folyamatosan etetnek, pelenkáznak, ruháznak, fürdetnek, esti mesét mondanak, nem tűnt fel nekik semmi... :)
Most arra gondolsz, hogy a kórházban elcserélt gyerekek? Szerintem nagyon elenyésző lehet a szám, millióból egy (se).
2017. jún. 15. 13:56
4/16 anonim válasza:
Legutóbb, amit olvastam, ott világszinten olyan 30%(Afrika meg Dél Amerika, Közel Kelet, India nagyon megnyomja), itt Európában olyan 15-20%.
Kapcsolatban általában a második gyerek a kakukkfióka.
2017. jún. 15. 14:00
5/16 anonim válasza:
Szerintem egy sem, legalábbis nem láttam még tollas szárnyú gyerekeket.
2017. jún. 15. 14:09
6/16 anonim válasza:
Engem anyam makdnem elcserelt veletlenul a korhazban. A kutya se figyelte, hogy kinek a gyereket tolja el. O meg ugy orult, hogy johet haza, hogy csak megfogta a legnagyobb haju gyereket es vitte. A korhaz ajtajaban dobbent ra, hogy az nem en vagyok. :D
2017. jún. 15. 14:16
7/16 anonim válasza:
+mert azota szuletett egy hosszab haju
(Ez lemaradt)
2017. jún. 15. 14:17
8/16 anonim válasza:
Egyszer a rádióban hallottam, hogy a statisztika szerint minden harmadik gyereknem nem az az apja, aki annak hiszi magát. Nem tudom, mennyi valóságalapja van ennek.
2017. jún. 15. 14:49
9/16 anonim válasza:
Kérdező, pontosítanád, hogy mit értesz kakukkfióka alatt?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!