Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A gyerekek hány százaléka...

A gyerekek hány százaléka lehet kakukkfióka?

Figyelt kérdés
2017. jún. 15. 13:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%
... azt nem tudom, hogy hány százaléka, de mióta általánosban is oktatják a vércsoportok öröklődését, és bárki tud anonim DNS-tesztet csináltatni úgy 40 eFt környékén, egyre nagyobb arányban buknak le az ilyen anyucikák, és ez remélhetőleg csak nőni fog az elkövetkezendő években.
2017. jún. 15. 16:14
 12/16 anonim ***** válasza:
55%

Nem hinném, hogy létezne pontoshoz közelítő becslés, mert szerintem a legtöbb anyuka ameddig lehet, titkolja a malőrt. De általában a gyerek 3 éves kora környékén, amikor már kezdenek felismerhetővé válni a szülői jegyek, már nehéz lehet letagadni, hogy más gyerekét neveli apu.

Bár azt gondolom, hogy manapság, amikor pikk-pakk el lehet válni, nem sok apa vállalja be, hogy felszarvazzák, vagy annak a nőnek NAGYON jónak kell lennie úgy az ágyban, mint a konyhában, hogy egy ilyen eset után egyben maradjon a család.

2017. jún. 15. 18:00
 13/16 anonim ***** válasza:
71%

Ugye a régi, és igen megosztó alapkérdés, a végkifejlettel együtt:

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..

2017. jún. 15. 19:09
 14/16 anonim ***** válasza:
68%

Kakukkfiókának jó régóta hívják már a félrekefélésből fogant gyereket, nem értem, hogyhogy nem esik le többeknek. (Bár a hullás válaszoló vicces volt :)

A túlzó becsléseket nem kell elhinni, a 10% körüli volt eddig a legdurvább, amit hallottam, ez konkrétan apasági vizsgálatok statisztikája volt azt hiszem, Nagy-Britanniában, de vegyük figyelembe, hogy vizsgálat eleve ott lesz, ahol már felmerül a kétely. A népesség nagy részénél ennél jóval kisebb lehet az arány.

2017. jún. 15. 20:44
 15/16 anonim ***** válasza:
77%

"de mióta általánosban is oktatják a vércsoportok öröklődését, és bárki tud anonim DNS-tesztet csináltatni úgy 40 eFt környékén, egyre nagyobb arányban buknak le az ilyen anyucikák"

Hát igen, de amíg a GYIK-en születnek ilyen kérdések, hogy "ha a vércsoportom nullás, a férjemé meg Rh pozitív, akkor a gyereké hogy lehet A-s", addig ne legyenek túlzó elvárásaid a magyar oktatással meg az átlagos értelmi szinttel kapcsolatban.

2017. jún. 15. 20:45
 16/16 anonim ***** válasza:
48%
Ha a Mónika showt vesszük alapul, akkor kb. 50% :))
2017. jún. 16. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!