Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha egy faluban a szülő kocsiva...

Ha egy faluban a szülő kocsival viszi mindig a 8 éves lányát az elkényeztetés?

Figyelt kérdés
Otthon is mindig ha valami rosszat csinál akkor nem kap ki, mindent el látnak helyette.

2021. febr. 14. 13:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
98%

Nálunk 2 elítélt és elengedett pedó is mászkál a környéken, úgyhogy inkább fuvarozom a lányom. Ezek a patkányok mindig visszaesnek.

Majd akkor mehet kíséret nélkül, ha az ilyenek zsákban hagyják el a börtönt és nem a rokonok körében, nevetve. A hazai jogszolgáltatáson csak nevetni lehet.

2021. febr. 14. 14:37
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem, az nem elkényeztetés.
2021. febr. 14. 14:45
 13/18 anonim ***** válasza:
64%
1_es vagyok. A válaszom az autóra szólt nem arra, hogy egyedül menjen. Egy falu pár ezer főt jelent, sok esetben mindenki ismeri a másikat. Falun belül biciklivel kényelmesen el lehet érni bármit. Én is kerékpárral kísértem kisebb korukban a gyerekeket. Közben tanultuk a kreszt. Itt inkább az elkényeztetésről van szó, hogy mindent ráhagynak a gyerekre. Erre értettem, hogy hosszútávon meg lesz a böjtje.
2021. febr. 14. 14:46
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

13. Minuszokban is?

És az jelent bármit, hogy mindenki ismer mindekit? Ja igen, lásd amikor családi tragédia történik: ismertük jó ember volt, mindig köszönt. De ez csak példa.

Kisebb településen élünk, nincsen gyerek még, de azért ne legyen már olyan borzalmas dolog, hogy autóval viszi valaki a gyerekét.

Itt -bár Budapest melletti település, még mindig ott tartanak sokan, hogy rendben van, ha a böhöm nagy kutyájuk megsétáltatja magát. Nem vagyok rasszista, de a c-ra még jellemzőbb, nekik folyamatosan kijárnak a kutyáik, és nem éppen szelídek.

A másik, hogy többször történt rablás/nemi erőszak kísérlete a környéken.

Minap héven verte a f-szát egy kedves úriember két lánynak. Persze mindenki félrenézett.

2021. febr. 14. 15:35
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ennek van köze az elkényeztetéshez. Szülők munkájától, tömegközlekedéstől is függ, hogy mi a legjobb. Engem 18 évesen is vittek iskolába, mivel apukám is ment dolgozni, és a város szélén laktunk, kb 40 perccel korábban kellett volna elindulnom busszal. Haza kb 7.-től busszal mentem, előtte meg sokáig voltak különóráim és akkor végeztek a szüleim is.
2021. febr. 14. 16:13
 16/18 anonim ***** válasza:

Ha mondjuk 14-15 éven felüli lenne a gyerek (és nem veszélyes környékről van szó), akkor érteném ezt a burkolt felháborodást, de könyörgöm, itt egy NYOLC éves kislányról beszélünk! Elsős-másodikos gyerek!

Kérdező, elhiszem, hogy 40 éve te 5 évesen elmehettél a boltba egyedül, de akkor még azt is elkapta a rendőr minimum egy igazoltatás erejéig, akinek nem volt munkája. Manapság már semmit sem szabad csinálniuk jóformán, amíg nem történik baj, főleg akkor, ha c típusú emberkékről van szó. Teljesen más világot élünk, messze nem olyan a közbiztonság, mint volt régen. Arról nem is beszélve, mennyivel kevesebb (hülye) embernek volt jogsija, autója, mint ma.

2021. febr. 14. 17:22
 17/18 anonim ***** válasza:
Én 8 évesen már egyedül mászkáltam. Suliba is mindig úgymentünk, hogy a soron következő utcáknál bevártuk egymást a haverokkal és együtt mentünk reggeliért a boltba, aztán suliba. Haza ugyanígy, délután csavarogni szintén.
2021. febr. 16. 05:57
 18/18 Yoda m. ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Azt gondolom, te azt kifogásolod, hogy másként bánnak mostoha-testvéreddel, mint ahogyan veled.

Talán úgy érzed, hogy kettős mércével mérnek titeket szüleitek. Te nem ugyanazt a bánásmódot, szeretetet kapod, mint a tesód. Jól gondolom?

Az ERŐ legyen Veled!

2021. febr. 16. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!