Miért csinálja apám ezt?
Mert aki ilyen szinten alpárian tud viselkedni a saját gyerekével, az egy kulturálatlan kretén, azért.
Ja, és ezen kívül létezik olyan, hogy araknofóbia, ami nem szimpla hiszti. Na, ezért mondtam. Egy szimpla tudatlan kretén az ipse.
Értem, hogy neked ez rossz, abban nem vagyok biztos, hogy apád rosszindulatból teszi, amit / ahogy tesz.
Ha valamin tudunk nevetni, az többé már nem félelmetes. Ezt elég szerencsétlenül próbálják átadni neked, mert így ez neked nem lesz vicces, csak kínos és megalázó. Legközelebb talán csak menj ki a helyisègből sikítozás nélkül, aztán ha lehiggadtál, nyugodt hangon kérd meg valamelyiküket rá, hogy telepítse máshova az aktuális pókot. Hátha rájönnek, hogy gyerekes viselkedés nélkül is lehet reagálni a másik - számunkra indokolatlannak tűnő - félelmére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!