Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért tesznek be a családi...

Miért tesznek be a családi kapcsolatok szülő gyermek rovatba is olyan reklámot, ahol a néni zöld pólóban fogdossa magát? Meg szokott jelenni ilyen reklám, pedig mostanában tök normális reklámok voltak az oldalon.

Figyelt kérdés

2021. febr. 7. 11:01
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

A felnőtt párkapcsolatokat meg szoktuk nézni, olvasgatni, van párom, társkeresőt decemberben nyitottuk meg itt a tesómnak. Most akkor életünk végéig ezzel fognak nyomulni? Ez tök gáz. Amúgy tényleg lehet hogy emiatt van, mert más hirdetés is megjelenik ha rákerestem a témára, pl telefont akartam venni jöttek a telefon hirdetések. Lidl, műszaki cikk, irodaszer, stb.

De mondjuk azért ez a hirdetés amiről kérdeztem már a gusztustalan kategória volt.

2021. febr. 7. 17:01
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

21-es, erről van szó!

Én a Felnőtt párkapcsolatokat meg szoktam nézni, de nem azt elsősorban. És az a rovat párkapcsolati problémák elemzéséről szól. Az Ismerkedés az, ami ismerkedésről szól (nem meglepő módon).

Sokkal többször megnyitom a Gyermekvállalás, nevelés és a Családi kapcsolatok rovatokat. Ahhoz kapcsolódó hirdetéseket miért nem látok?

Amikor pedig gyerekbútort vettem, ahhoz nem a gyakorin nézegettem, mégis megjelentek róla hirdetések (és ezekkel nem is volt bajom).

Szóval messze nem csak a gyakori adott rovatain múlik, sőt nem is csak a többi böngészett honlapon, hogy milyen reklámok bukkannak fel.

2021. febr. 7. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!