Miért tesznek be a családi kapcsolatok szülő gyermek rovatba is olyan reklámot, ahol a néni zöld pólóban fogdossa magát? Meg szokott jelenni ilyen reklám, pedig mostanában tök normális reklámok voltak az oldalon.
Figyelt kérdés
2021. febr. 7. 11:01
11/22 anonim válasza:
Nekem sem "zöldruhás nénik", sem más reklámok nem nagyon jelennek meg. Egyszerű a megoldás: reklámblokkoló a böngészőbe.
12/22 A kérdező kommentje:
De az lassítja a gépet nem? Mióta leszedtem gyorsabb.
2021. febr. 7. 12:47
13/22 anonim válasza:
Nem lassítja, főleg nem a "gépet". Esetleg a böngésző lehet lassabb, ha valami gagyi blokolót használsz. Plusz a beállítások: a böngésző/gép nem jegyezhet meg semmilyen felhasználónevet/jelszót, nem jegyezheti meg az előzményeket, minden bekapcsolásnál egy automata program takarít a megfelelő helyeken (max. fél perc).
14/22 A kérdező kommentje:
Köszi akkor az volt, főleg a bekapcsolás volt tényleg hosszabb. Melyik blokkoló vált be neked?
2021. febr. 7. 12:54
15/22 anonim válasza:
Adblock Plus, amit az eyeo GmbH készített, Chrome böngészőben. Persze így is van pár reklám ami "átjön", de nem vészes. Viszont vannak olyan oldalak, amelyek nem hajlandóak működni, amíg nem kapcsolod ki a blokkolót (pl. totalcar.hu). Az ilyeneket kezdem hanyagolni.
16/22 anonim válasza:
Itt gyakorin mindig is undorítóak voltak a reklámok. Ha nem prostik, akkor mindenféle undorító fogyókúrás moslékok. Vagy strihás undormányok. Egy magára kicsit is adó honlapon ilyenek nincsenek.
17/22 anonim válasza:
Én Svájcból olvasom az oldalt, nekem most alul épp "Einwegmasken mit Style" jelenik meg, de volt már Interdiscount és Lidl reklám is. Nénikkel még nem találkoztam, de társkereső oldal hirdetésével már igen.
18/22 A kérdező kommentje:
Érett nők társkereső hirdetései a nénik, eddig kulturáltak voltak csak egy van pár napja aki már olyan szex hirdetés felé mozdult.
2021. febr. 7. 15:23
19/22 anonim válasza:
#6nak igaza van, google olyan reklámokat dob fel, amit a felhasználó szokásaihoz igazít. Vagyis ha az ismerkedés, szexualitás kategóriákba benéztek, akkor jönnek a társkereső szextárs kereső hirdetések, fogyókúra és testépítés rovat látogatói fogyasztószereket és proteinitalokat fognak látni, üzlet kategória vállalkozási hirdetéseket, közlekedés kategória autóreklámokat hoz majd előre... de persze más oldalak látogatása is számít
20/22 anonim válasza:
Bizony a böngészési szokásaid látod viszont, én most ecipo, bonprix, lidl, banggod hirdetéseket kspok, mivel mindegyik oldalon jártam mostanában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!