Van közületek, akinek élnek a szülei, de beadták nevelőotthonba?
Figyelt kérdés
2021. febr. 6. 14:18
11/23 anonim válasza:
Nyilván van aki megbocsátja, van, aki nem. Az emberek nem egyformák.
13/23 anonim válasza:
Ismerek olyan szülőt, aki gyakorlatilag nem tett semmit az ellen, hogy gyerekei gyermekotthonba kerüljenek.
(Egy bűnöző macája, a gyerekei nem tőle vannak. Feltették neki a kérdést: fenntartja a kapcsolatát a faszival, és akkor a gyerekek mennek a intézetbe, vagy visszaköltözik rokonaihoz a gyerekekkel. Az első opciót választotta, lassan 10 éve mereszti a p@ját a faszi egyik ingatlanában. Kíváncsi vagyok rá, milyen szeretettel emlékeznek rá vissza a gyermekei. Most úgy 11-17 év közt lehetnek.)
16/23 anonim válasza:
Első vagyok. Abszolút nincs hozzájuk semmi kötődésem. Bántalmaztak, lemondtak rólam, ráadásul még csak emlékeim se nagyon vannak róluk. Úgy tekintem, hogy nincsenek szüleim. Megszoktam, hogy nincs családom, hiszen nulla családi mintával nőttem fel, mert bár örökbe adható lettem volna, a roma származásom miatt senkinek se kellettem.
17/23 anonim válasza:
16!
Saját családot se alapítottál? Vagy még fiatal vagy ehhez?
Sajnos Magyarorszagon nagyon nagy az előítélet a romákkal szemben.... Nevetséges, hogy egy 3 évest, sőt újszülöttet is hagynak emiatt család nélkül
18/23 anonim válasza:
Igen. Anyu él még. Itt vagyok. Gondoskodott róla. Nincs bennem gyűlölet.
20/23 anonim válasza:
Igen. Régen volt. Megértem. Most haldokol, itt vagyok mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!