Mit tennél ha rájönnél, hogy a fiad női ruhákat is szeret hordani?
Figyelt kérdés
2021. febr. 5. 12:42
21/33 anonim válasza:
#17 Azt se tudod, hogy mit jelentenek a szavak, amiket használsz. Ezek után nagyon megalapozott lehet a véleményed. Legalább egy érvet írhatnál. De előtte nézz utána a neoliberalizmus jelentésének. Segítek, gazdasági fogalom.
22/33 anonim válasza:
23/33 anonim válasza:
21, akkor libernyák, így jobb? Köznapi èrtelemben használtam azt a szót, függetlenül attól, hogy közgazdasági jelentèse van. Új liberalizmus, pejoratív értelemben. Hidd el, van èrvem, de azon, hogy valami undorítóan nèz ki, mègis mit lehet vitázni?
24/33 anonim válasza:
#23 Ez az Idiocracy. Undorítóan néz ki, tehát utálni kell. Azért jusson eszedbe, hogy annak az undorítóan kinéző embernek érzései vannak és a kinézetétől függetlenül hasznos tagja lehet a társadalomnak. Tehát akkor mik az érveid?
25/33 anonim válasza:
24, nem írtam, hogy utálnám. Én azt írtam elkeserednék.
26/33 anonim válasza:
És miért is keserednél el? Mert a gyereked nem azt hordja, amit te szeretnél?
Ha a lányod kék nadrág helyett feketét vesz fel, akkor is elkeseredsz majd?
27/33 anonim válasza:
Másnap úgy küldeném iskolába. A lépcsőházból talán kiérne, de az utcán mit kapna... >:)
28/33 anonim válasza:
26, nem csak ha nőnek öltözik fiú létére. Kivéve farsangkor.
29/33 anonim válasza:
És ki mondja meg, hogy az a ruha "női"? Ugyan már, egy darab textil az egész, miért kell beleavatkozni más életébe? Miért fáj az, ha más neked nem tetszően öltözködik? Foglalkozz a saját dolgaiddal.
Régebben a férfiak hordtak magassarkút.
30/33 anonim válasza:
Diszkriminatíva az élet. Én nőként hordhatok férfi ruhát, de ő nem hordhat tangát és harisnyát :D szegényke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!