Nos, sajnos a fiam osztályában ő az egyetlen aki nem fehér. Amúgy most 4.-es.
Mivel ugye más mint ők, és a suliba kevés roma jár ezért rendszeresen kirekesztik, nem barátkoznak vele. De szerencsére sulin kívűl van pár haverja.
Engem sem kedvelnek nagyon a szülők közül, pedig rendszeresen dolgozom de mivel keveset keresek és a férjem is itt hagyott minket ezért pl. osztálypénzt nem mindig tudunk fizetni.
Mi lehet ennek az oka, hogy ok nélkül utálnak? Egy normális családon könnyebb levezetni amit elszenvedtek másoktól?
51-es évjáratú vagyok. Az életem során háromszor volt kapcsolatom velük. Mindháromszor átvertek.......Kerülöm őket.
2021. febr. 2. 17:58
12/39 anonim válasza:
Én se voltam előítéletes, az esküvői tanúm is cіgány volt. De azóta nem igazán barátkozom velük, mert mind átvert egytől egyig idáig. Van köztük jó is rossz is, mint magyarból is, csak az arányok másak. Náluk kevesebb a jó. Sok más ilyen nép van egyébként, csak erről nem lehet beszélni manapság, mert egyből nácinak bélyegeznek.
2021. febr. 2. 18:04
13/39 anonim válasza:
Tanulja csak meg kiismerni őket. Engedd, jól fog jönni neki később.
2021. febr. 2. 18:13
14/39 anonim válasza:
Egyik legjobb lelkű ember akivel gyerekként bandáztam, roma volt. 14-15 éves koromban lehetett tehát már inkább tini voltam. Anyám amint megtudta ezt, rögtön eltiltott tőle, pedig semmit se tudott róla. Engem ez nagyon rosszul érintett, hisz szerettem őt. Persze titokban tartottam vele a kapcsolatot, de akkor sem értem hogy lehetnek ennyire előítéletesek az emberek...tisztelet a kivételnek.
2021. febr. 2. 18:17
15/39 anonim válasza:
Igen,de nem őrölnék neki .
2021. febr. 2. 18:22
16/39 anonim válasza:
Olyan undoríto olvasni amit ide egyesek írnak. Igaz még én is gyerek vagyok (17/L), de mindenki ugyan olyan ember. Mi a különbség a romák és a magyarok között? Csak azért mert más a bőrszínük? Nekem roma a párom, aki 3 éve velem van és a szüleim imádják, sőt az egész családom. De annyira amennyire ő félt, ő vigyáz rám úgy még soha senki! Egy rossz szóval meg nem bántott 3 év alatt! Én magyar vagyok és őszintén megmondom NEM szeretem a saját fajtám! Sokkal inkább kijövök a romákkal és sokkal jobban is szeretem őket! Ha nekem lesz gyerekem biztos, hogy nem fogok tőle azért valaki eltiltani mert épp roma.
2021. febr. 2. 18:35
17/39 anonim válasza:
16: abba lehet hagyni a SJW dumát...
A darázstól se azért félünk, mert csíkos a háta...
Nagyon üres bullshit ez a "más a bőrszíne" ....
A viselkedésük a lényeg, nem a bőrszínűk!
2021. febr. 2. 18:39
18/39 anonim válasza:
16os vagyok, magyarból is van ugyan olyan undorító féreg!
2021. febr. 2. 18:40
19/39 anonim válasza:
Igen van! Csak ugyebár az arányok...
Nem mindegy, hogy 100-ból egy féreg (magyar), vagy 100-ból 99 .....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!