Hogyan tudnám hátra hagyni?
Van egy 7 éves gyerekem.
Én évek óta külföldön élek, nem tartom már vele a kapcsolatot.
Mindent felegettem magam mögött, új életet kezdtem már.
Le akarok mondani a gyerekről, de az anyja fenyeget, hogy ezt nem tehetem meg és, hogy kideríti a címem.
Senki nem tudja a címemet itt, magyarba nincs sehova bejelentve.
Szerintetek tényleg ki tudja valahogy deríteni? Mit tudok tenni ellen ?
A gyerek nem valami targy a hagyateki targyalason, hogy szimplan lemondasz rola, aztan ennyi.
Ne haragudj, de ha mar a vedekezeshez hulye voltal, meg meg az asszonyba is elveztel, akkor viseld a kovetkezmenyeket. A gyerek 18 eves koraig tartasdijat KELL fizetned. Ha nem teszed, es a no feljelent teged, plusz meg meg ki is derul, hogy mas dolgokban is sumakolsz (lakcim, adozas, stb.) akkor biztos, hogy meg jobban pofara esel.
Siman lekerik az adataidat, teljesen mindegy, melyik orszagban vagy.
Ferfikent mondom: remelem, ha a gyereked felno, akkor veszi arra egyszer a faradtsagot, hogy jol pofan kopjon.
"Önnek a bírósághoz kell fordulnia, kérve a tartásdíj megítélését. Amennyiben az apa nem rendelkezik olyan vagyonnal vagy jövedelemmel, amelyből levonható volna tartásdíj, az illetékes hatóságok megítélhetik számára azt az ideiglenes állami támogatást, amelyre azok a gyerekek jogosultak, akiknek a szülei nem rendelkeznek a szükséges anyagi javakkal, esetleg kibújnak a tartásdíj fizetése alól, vagy akiknek a holléte ismeretlen."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!